Neko potpuno drugi - 11. epizoda!

Bambaşka Biri - Neko potpuno drugi

Neko potpuno drugi – 11. epizoda!

By  | 

Kenan, koji je iznenada nestao radi liječenja, ostavio je za sobom niz slomljenih srca. Na Turanu i Nevin je da odgovore na pitanja onih koji su ostali.

Izbezumljena Lejla je zauzeta pokušavajući da shvati zašto je ostavljena. Dok Yasemin savjetuje svoju prijateljicu da nastavi dalje sa svojim životom, postoji neko novi ko želi da krene na putovanje sa Lejlom.

Zbog nesporazuma koji se desio, Yasemin gubi nadu u vezi Murata. Nesposoban da odustane od Yasemin, Tahir se mora boriti s odvojenim krizama u svom kućnom i poslovnom životu. Nuray je, s druge strane, spremna da igra bilo koju igru ​​koja joj padne na pamet kako bi zadržala Tahira.

Kenan mora da se drži podalje od Lejle i laže je. Plan mu je da je natjera da ga mrzi što mu uspjeva. Kenanova biološka majka dolazi kod Lejle u potrazi sa sinom. Taman kada razgovaraju, on se pojavljuje. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *