Neko potpuno drugi - 2. epizoda!

Bambaşka Biri - Neko potpuno drugi

Neko potpuno drugi – 2. epizoda!

By  | 

Neko potpuno drugi – 2. epizoda!

Lejla odlazi iz bolnice u pratnji Kenana, zahvaljuje mu se što joj je spasio život. Nastavlja potragu za ubicom i dolazi do svog oca kako bi saznala istinu u vezi slike koju je pronašla. Kada ne sazna ništa od oca, ona odlazi dok on ostaje uznemiren. Njen brat Tahir se vraća i Lejla i on nisu u najboljim odnosima.

Sa druge strane, Kenanov otac je zabrinut i strahuje da se Dogan vratio. Dogan je sa majstorom i prisjeća se požara kada je bio mali dječak i njegove ljubavi Zejnep koju nije spasio. Sada se sveti svima koji su učestvovali u tom požaru. 

Kenanu stiže pismo od ubice, a kasnije i fotografija novog otetog čovjeka koga je njegova druga ličnost Dogan oteo. On javlja Lejli koja mu zabrani da prenese to u vijestima. Njegova šefica se protivi tome.

Lejla i Kenan večeraju i upoznaju se bolje. Međutim, njenom ocu koji se kaje zbog svog djela iz prošlosti i sada strahuje za sadašnjost, pozli i ima srčani udar. Kenan je prati do bolnice i prisustvuje porodičnoj svađi između Lejle i brata. 

Lejla posjeti oca i odlazi, Kenan joj pravi društvo. Kada se rastanu, Dogan se pojavljuje. Odlazi sa majstorom do otetog čovjeka i zapali ga. Ima napad panike, a policija preko adrese mejla stiže tu. Dogan je na vrijeme pobjegao. Kenan dobija video žrtve kako gori i odbija da prenosi na vijestima. Ali Dogan preuzme tijelo i on pročita vijest. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Lejla dolazi bijesna i napadne ga što je to uradio. On je poljubi. 

Prva epizoda OVDE

Epizodu pogledajte OVDE

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *