Žena 80. epizoda!

Turske Serije

Žena 80. epizoda!

By  | 

Žena 80. epizoda!
Fazilet Aščioglu poklanja knjigu Bahar, koju je ona u potpunosti napisala. Svi se iznenade kad su videli da je autor knjige Bahar.

Raif ponudi Džejdi brak, pošto se uverio u svoja osećanja prema njoj. Džejdin je puna suza. Kakav će biti njen odgovor? Svi se zaprepaste na saznanje da je Širin zaista ubila Sarpa. Šok koji će Bahar doživeti
nakon tog saznanja, prouzrokovaće da potpuno zamrzi Širin. Enver i dalje ne može da veruje, da njegova mala ćerka može otići toliko daleko. Enver, pre nego što Širin pobegne iz kuće, želi da još jednom čuje istinu iz njenih usta. Enver nakon što čuje istinu od svoje kćerke pada u nesvest. Enver odustaje da traži više opravdanja za zla koja Širin čini. U pretposlednjoj epizodi velikog finala, Širin će morati otići na izdržavanje kazne za sve što je uradila.

Sve epizode serije Žena

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site