Žena 80. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Žena 80. epizoda!

By  | 

Žena 80. epizoda!
Fazilet Aščioglu poklanja knjigu Bahar, koju je ona u potpunosti napisala. Svi se iznenade kad su videli da je autor knjige Bahar.

Raif ponudi Džejdi brak, pošto se uverio u svoja osećanja prema njoj. Džejdin je puna suza. Kakav će biti njen odgovor? Svi se zaprepaste na saznanje da je Širin zaista ubila Sarpa. Šok koji će Bahar doživeti
nakon tog saznanja, prouzrokovaće da potpuno zamrzi Širin. Enver i dalje ne može da veruje, da njegova mala ćerka može otići toliko daleko. Enver, pre nego što Širin pobegne iz kuće, želi da još jednom čuje istinu iz njenih usta. Enver nakon što čuje istinu od svoje kćerke pada u nesvest. Enver odustaje da traži više opravdanja za zla koja Širin čini. U pretposlednjoj epizodi velikog finala, Širin će morati otići na izdržavanje kazne za sve što je uradila.

Sve epizode serije Žena

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno