Žena 68. i 69. epizoda!

Turske Serije

Žena 68. i 69. epizoda!

By  | 

Žena 68. i 69. epizoda!
68 epizoda

Sarpovo stanje se pogoršava, a Bahar je u šoku zbog toga.Da li će ponovo morati da proživi istu bol? Da li će nakon gubitka majke izgubiti i svog voljenog?Enver ne prihvata Hatidžin gubitak, te vodi nestvarne razgovore.Širin je zabrinuta za njega.

69 epizoda

Nisan govori Doruku da je zbog Arifa umro njihov otac, a i baka. To se dogodilo zbog Arifove nepažnje.Kod Envera izbija požar, zbog sveća koje je palio.Širin je u šoku i pita oca da li se to hteo ubiti.Enver joj objašnjava da je palio sveće kako bi organizovao romantičnu večeru za Hatidže. Svi shvataju da zbog bola Enver polako gubi razum.Emre, nakon rezultata DNK otkriva da nije Ardin otac.Džejda ne veruje u te rezultate, te uz pomoć Bahar želi da ponovi test.Da li je Arda zaista Emreov sin?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site