Žena 68. i 69. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Žena 68. i 69. epizoda!

By  | 

Žena 68. i 69. epizoda!
68 epizoda

Sarpovo stanje se pogoršava, a Bahar je u šoku zbog toga.Da li će ponovo morati da proživi istu bol? Da li će nakon gubitka majke izgubiti i svog voljenog?Enver ne prihvata Hatidžin gubitak, te vodi nestvarne razgovore.Širin je zabrinuta za njega.

69 epizoda

Nisan govori Doruku da je zbog Arifa umro njihov otac, a i baka. To se dogodilo zbog Arifove nepažnje.Kod Envera izbija požar, zbog sveća koje je palio.Širin je u šoku i pita oca da li se to hteo ubiti.Enver joj objašnjava da je palio sveće kako bi organizovao romantičnu večeru za Hatidže. Svi shvataju da zbog bola Enver polako gubi razum.Emre, nakon rezultata DNK otkriva da nije Ardin otac.Džejda ne veruje u te rezultate, te uz pomoć Bahar želi da ponovi test.Da li je Arda zaista Emreov sin?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno