Nemilosrdan - 7. epizoda!

Gaddar / Nemilosrdan

Nemilosrdan – 7. epizoda!

By  | 

Dahan i Enver postaju bespomoćni kada Yagmur bude kidnapovana jer Yagmur pada u ruke nemilosrdnog ubice. Počinju da traže Yagmur što je pre moguće, a da ne uznemiravaju porodicu.

Oni se utrkuju s vremenom da je spasu. Nakon incidenta s ubicom kojeg je unajmio Ekber, otvaraju se vrata retrospektivnog obračuna između Ekbara i Envera. Ekbar objašnjava Enveru razlog svoje ljutnje koju gaji godinama. Enver je primoran da se suoči sa svojim skrivenim traumama. Saznaje da je on kao dijete upucao svoju majku igrajući se sa puškom.

Dahan sada misli da je Ekber veoma opasan i treba mu da ga direktor eliminiše pre nego što naudi njegovoj porodici.

U međuvremenu, Dahan dobija novu metu od Kompanije. Dok Dahan pokušava da porazi svoju metu, sudbina počinje da mu plete težak put.U

trenutku kada se Dahan osjeća veoma moralno krivim, slučajno upoznaje nekog novog. Baš kada će se led između Davuta i Fatme otopiti, Fatma saznaje tajnu koju Davut čuva.

Gurkan nastavlja goniti Aydan nakon što je uništila dokaze. Ova napetost između njih takođe privlači Oyinu pažnju. Pokušava nešto saznati kako bi shvatila u kakvu je nevolju upala njena kćerka. Istovremeno, nastavljaju se njeni napori da svoju kćerku drži podalje od Dahana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *