Neukrotivo srce - 6, 7, 8, 9 i 10 epizoda

Meksicke serije

Neukrotivo srce – 6, 7, 8, 9 i 10 epizoda

By  | 

Neukrotivo srce - 6, 7, 8, 9 i 10 epizoda

Neukrotivo srce – 6, 7, 8, 9 i 10 epizoda

6. epizoda

Alejandro prizna Raiza-i da je video smrt jako blizu, a ona mu kaže da on i dalje čeka ćerku koja se nikada nije pobrinula za njega. Na drugoj strani, Lucia naređuje Ofelia-i da se ispred Octavia ponaša dobro prema Maricruz, ali da joj iza njegovih leđa zagorča život. Sluškinja to prihvata i kaže da je Marikruz to i zaslužila, jer je visoko poletela. Lucia kaže da će srušiti u blato, odakle je i došla.

7. epizoda

Octavio prekoreva Luciu što je organizovala zabavu kad odlično zna da Maricruz ne zna da se ponaša pred ljudima. Sa druge strane, po preporuci Lucie, Maricruz se oblači vulgarno. Kasnije, Maricruz bude ljubomorna videvši Octavia kako pleše sa nekom devojkom i izudara je. Miguel i Octavio ih razdvoje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


8. epizoda

Octavio je veoma ljut zbog skandala koji je Maricruz napravila na zabavi i okrutno joj kaže da izgleda kao ranjena životinja i da ne zna li je voli ili sažaljeva. Miguel priča Luci-i da umesto da se Octavio kaje/krivi što je oženio pogrešnu devojku, on kriva njega što mu nije dao njegov deo novca pa da je otišao. Eusebio ismeva Maricruz, kaže joj da, kada se žena uda, to je da sedi i ne radi ništa, ali on misli na neke fine, a ne kao ona. Ona se naljuti i otera ga. Kasnije, Lucia upada u Maricruzinu sobu i prebacuje joj da, od kada je došla nije imala ni minut mira i da ako joj se ne sviđa novi život, može da se vrati u straćaru. Octavio je besan, kaže Luci-i da on i Maricruz odlaze, ali pre toga bi i ona trebala da uradi isto da bi mogli da prodaju ranč. Maricruz je tužna u svojoj sobi, iznenada stiže Maria sa prijatnim iznenađenjem, Don Ramiro ulazi da je pozdravi. Luci-i je dosta situacije, brine je ambijent u kom će se njeno dete roditi.

9. epizoda

Maricruz kaže Octaviu da, pošto će Lucia imati dete, i ona želi da postane mama. Esther posećuje svoju rođaku Luciu i od prvog trenutka postaje neprijatelj Maricruz. U međuvremenu, Eusebio pokuša da siluje Solitu.

10. epizoda

Lucia veoma srećna priča Ofeli-i da je konačno Maricruz otišla sa imanja. Kasnije, Lucia ispriča Octaviu da je Don Ramiro rekao da ako se Maricruz desi nešto, platiće mu. Maricruz prestane da jede, Octavio je poseti u kolibi i pita je od kada ne jede. Ona mu odgovori da od kada je otišla sa imanja i da od tad samo želi da umre.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *