Neželjene 2 - 3 epizoda- Rantej kindapuje Djavni!

Indijske Serije

Neželjene 2 – 3 epizoda- Rantej kindapuje Djavni!

By  | 

Neželjene 2 – 3 epizoda- Rantej kindapuje Djavni!
Amadji je zabrinuta za Djavni i Anu.Saroja razmišlja da bi još više brinula kada bi znala da nisu u Haryana.Saroja kaže da će ih pozvati ujutru i vikati na njih kad se vrate za 2 dana.Balwantova žena kaže Čampi da je Mira fina žena i da je ona Rantejeva supruga i da joj odnese jelo.Čampa se složi I odnosi Miri Hranu.Mira joj kaže da je i ona bila kindapovana i dovedena tu, ima njegov sindur, a ona ( Čempa ) to nema.Kaže joj da je ona luda za Ratejom, a on je lud za njom ( Čampom ), a to nije njena krivica.Balwantova žena kaže svom suprugu da je njihov sin spreman da rukovodi Virpurom.

Ona pita sina da usreći Miru i da se ugleda na oca.Sin joj kaže da je njgov otac srećan sa njom jer mu je rodila sina, a Mira je bila trudna tri puta i nosila devojčice, te abortirala.Ona mu kaže da je odvede kod Rohtaka i pokloni joj nešto da je usreći.Rantej se složi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!