Neželjene 2- 39. ep.-Malhari poklanja snaji nanogice za plesačice!

Indijske Serije

Neželjene 2- 39. ep.-Malhari poklanja snaji nanogice za plesačice!

By  | 

Neželjene 2- 39. ep.-Malhari poklanja snaji nanogice za plesačice!( 29.12.2017.)
Anu se sprema i razmišlja o Yuvrajevim rečima.Yuvraj dolazi i gleda njenu lepotu.Anu pokupšava da stavi ogrlicu.Yuvraj dolazi ka nkjoj, uzima čipku u ruci i čvrsto je stegne.Anu oseća da se guši.Yuvraj je podseća na smrt svojih roditelja.Ona mu ksaže da je ubije ako će tako osećati sreću i ako će mu se tako bol smanjiti.Anu ga pita kako ona može da plati za ono što je Dadi učinila.On pomera čipku i kaže da ga te rane grebu već 20. Godina.

Anu mu kaže da uradi šta želi, ona se neće žaliti.Malhari traži od Anu da u mleko sa laticama traži prsten.Komal kaže da će prvo Anu staviti ruku.Anu je uplašena.Malhari je forsira da stavi ruku.Yuvraj stavlja svoju ruku i kaže joj da i ona stavi svoju.Malhari je pita da li je mislila da će joj ruku staviti u vrelo mleko.Yuvraj se smeje i nalazi prsten.Komal kaže da je brat pobedio.On nalazi i njen prsten takodje.On kaže da će joj staviti prsten.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!