Neželjene 2-40. epizoda-Malharini rituali za brak povredjuju Anu!

Indijske Serije

Neželjene 2-40. epizoda-Malharini rituali za brak povredjuju Anu!

By  | 

Neželjene 2-40. epizoda-Malharini rituali za brak povredjuju Anu!(1.1.2018.)
Anu pita Yuvraja da li postoji razlika izmedju nanogica za snaju i plesačicu.Anu kaže da ako joj on dozvoli ona će ih nositi.Malhari se pravi nevina i kaže da će vratiti svoj poklon.Anu želi da stavi nanogice, ali joj Yuvraj kaže da sačeka da dodje specijalni gost.Balwant kaže da Yuvraj čeka Amadji.On kaže Rajjo da zamisli Amadji kako gleda unuku kako pleše dok nosi ghungroo.Mira kaže da će Anu odvesti u sobu.Malhari je upozorava da joj ne pokazuje majčinsku ljubav I kaže da je ostao još jedan rasam.Anu pita šta je to rasam.Mira je napeta.Rantej razgovara sa slugom I saznaje da će Ana uskoro plesati.

Malhari kaže da će Mira upaliti sveću na svojoj ruci I da Anu mora da donese vodu u posudama.Anu se složi.Malhari kaže 5 posuda sa vodom.Anu pita kako će to uraditi.Yuvraj kaže da će uraditi.Rajjo pali sveću I stavlja je na Mirinu ruku.Ona kaže Anu da trči I donese posude sa vodom.Rantej zove Balwanta I kaže mu da traži od inspektora daga puisti za zabavu.Balwant to čini.Inspektor dovodi Ranteja.Anu donosi vodu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!