Neželjene 2- 41. epizoda-Yuvraj se brine za Anu!

Indijske Serije

Neželjene 2- 41. epizoda-Yuvraj se brine za Anu!

By  | 

Neželjene 2- 41. epizoda-Yuvraj se brine za Anu!(2.2.2018.)
Epizoda počinje kako Anu donosi posude sa vodom, ona se onesvesti, posude sa vodom padaju.Miri počinje ruka da gori jer i dalje drži sveću.Čampa to vidi, uzima sveću i stavlja je u hram.Kaže d aje rasam završen.Malhari tučee Čampu.Mira kaže da se Anu onesvestila.Malhari kaže da je odvedu u sobi.Čampa pita da li može da pomogne.Mira jojkaže da ostane tu i bude tiha nakon što ju je Malhari premlatila.Komal kaže da će pozvati Yuvraja kako bi on pozvao doktora.Malhari im kaže da sidju jer će Yuvraj doći i pobrinuti se za nju.

Yuvraj odlazi u zatvor da poseti Ranteja i Teja.Yuvraj kaže da ne može biti srećan kad su mu braća tu i uverava ih da će ih osloboditi uskoro.Rantej kaže da je on za sve kriv.Yuvraj ga ubedjuje da će izaći ako je nevin.Komal obaveštava Yuvraja o Anu i on zabrinut odlazi.Rantej i ostali se smeju.Rantej kaže da je dobro što ga je otac na vreme obavestio i što se vratio u zatvor.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!