Neželjene 2 -8 epizoda, Amadji doonese odluku da štiti sve devojčice i žene!

Indijske Serije

Neželjene 2 -8 epizoda, Amadji donese odluku da štiti sve devojčice i žene!

By  | 

Neželjene 2 -8 epizoda, Amadji donese odluku da štiti sve devojčice i žene!( 16.11.2017.)
Epizoda počinje kako Sarojin mladji sin kaže Sukhdev da se ne boji Ami dji i da će pozvati rvače da je izbace.Amadji ga zaustavlja i pita ga o rvačima koji mu ne daju svoje mesto.Ona mu kaže da ne brine i da ga ona ne smatra slabićem.On se savija na kolena i kaže da je od sada ona njegov Bog.Niko ne misli da sam vredan i da mogu nešto učiniti.Saroja i njena snaja ih gledaju.Njena snaja hvali Amadji.Saroja joj govori kako nije plakala nakon Djavnine smrti. Već je postala jača, kaže joj da odnese Amadji mleko u sobi.Amadji vidi mleko u svojoj sobi i seća se kako ju je Djavni forsirala da pije mleko.Ona razmišlja kako je Djavni želela da ona bude jaka i kaže da smatra da joj je ta želja ispunjena.Amadji pije mleko.

Tokom noći Amadji izlazi iz sobe.Saroja se pita gde ona odlazi-.Amadji odlazi u šumu, kopa zemlju prisećajući se lepih trenutaka sa Djavni.Ona viče i glasno plače, zatim briše suze i kaže da je prvi i poslednji put plakala za nju i obećava da više neće plakati.Ona kopa zemlju i zaklinje se da će zemlju štiteti od zla i štititi nevine devojčice, kao i poštovanje žena.Ona vadi pištolj koji je pokopala godinama unazad i puca u vazduh.Rantej se budi i pita čiji pištolj remeti njegovo spavanje.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!