Neželjene 2- 93. ep.,Juvrađ otkriva istinu o svojoj braći i odluči da podrži Anušku!

Indijske Serije

Neželjene 2- 93. ep.,Juvrađ otkriva istinu o svojoj braći i odluči da podrži Anušku!

By  | 

15.3.2018. – Neželjene 2 – Juvrađ otkriva istinu o svojoj braći i odluči da podrži Anušku!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće sa Ranteđem, koji se obraduje što vidi novac i nakit. Malhari ga pita da zove advokata i izbavi Juvrađa iz zatvora. Ranteđ pita zašto. Dušijant (Dushyant) mu kaže da učini kako Malhari kaže.

Juvrađ je u zatvoru i zapanji se kad sazna Ranteđevu istinu. On otkriva da je Ranteđ silovao i ubio Đanvi, kao i mnoge druge devojke još. Kadak Sing (Khadak Singh) grdi policajca što je rekao istinu i uništio tako Ranteđevo ime. Juvrađ se naljuti i hvata ga besno za kragnu. Kadak Sing mu prizna da Balvant nije hteo da Juvrađ sazna to i zato su svi krili od njega istinu. Juvrađ je šokiran, plače i oseća se puno razočarano i bedno…

Mira priča sa Anuškom napolju. Mira kaže Anuški da je Juvrađ u zabludi i može nešto loše učiniti. Anuška je ljuta na njega i ne želi mu oprostiti nipošto. On je vređao nju. Mira kaže da Juvrađ ne zna istinu, naivan je. Anuška ne želi više da priča o tome – završeno je. Ona ne voli Juvrađa više.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!