Nezeljene – 2. deo – Sija radja radja bliznakinje

Nezeljene

Nezeljene – 2. deo – Sija radja bliznakinje i umire!

By  | 
Ragav

Ragav

 

 

 

Rangeli (Rangeeli), druga Avatareva zena, saznaje da je Čanda (Chanda) (Avatareva prva zena, ona koju voli) trudna (imala je dve devojcice koje su ubijene). Ona bezi od kuce jer misli da ce je Ama ubiti. Ama sklanja Siju i Ragava iz kuce. Sija je Amina protivnica jer zeli da se kandiduje za poglavarku. Ona uz pomoc svog muza Ragava okuplja armiju zena. I zene glasaju na izborima za novu poglavarku. Sija pobedjuje i postaje poglavarka. Otvara skolu za zene (pokusala je to i ranije, ali nije mogla od Ame). Sija je trudna, Ama zove nju i Ragava da se vrate. On ne pristaje. Kasnije se Sija i Ragav usele u kucu jer Sija zeli da budu sa svojom porodicom. Medjutim, Ama saznaje da Sija nosi dve devojcice i pokusava da sredi da ona izgubi bebe, ali ne uspeva jer se Ragav svaki put ispreci i spasi svoju zenu i cerke. Ali uskoro Ragav saznaje istinu o komplikacijama koje prate Sijinu trudnocu, sto je ona krila od njega. On joj kaze da abortira bebe, ali ona insistira da ih rodi jer zna da vise nece moci da ima dece.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Bhanu Pratap

Bhanu Pratap

 

U medjuvremenu se Amin stari neprijatelj Bhanu Pratap vraca kako bi joj se osvetio. U tome mu pomaze Dharamveer koga ubija Avtaar (sin njegov) kada sazna za njegova nedela prema porodici (Avatar je dobar i uvek pomaze svima u porodici). Chanda (Avtaarova zena) radja sina. Na krstenju Chandinog sina, Bhanupratap napada Aminu porodicu. On otima Chandinog sina i baca ga sa balkona, medjutim Ragav uhvati bebu i bezbedno je preda Chandi. Cela porodica bezi, ostavljajuci Santosh samu sa Bhanupratapom. Ubrzo posle je spasu. Sija je u bolnici (Ragav je u nesvesti). Nakon sto se osvesti, Ragav odlazii da nadje Siju. Nalazi je u dzungli sa Ambom. Santosh radja sina. Sija je sa Ragavom, Amba je poradja. Dobijaju bliznakinje, ali ubrzo potom Sija umire. Ragav se vraca kod Ame s jednom cerkom (druga je kod Ambe) i obavesti nju i porodicu da je Sija preminula. Neko vreme nakon toga, Ragav umire u pozaru koji je izazvao Bhanu Pratap, i to u pokusaju da spase svoju cerku (uspeva u tome). Nakon 18 godina, saznajemo da je Sunheri (Gajenderova zena i Aditya-na majka) preminula. Dve Sijine cerke su razdvojene jer je jedna, Dia, sa Amom i njenom porodicom, a druga, Jhanvi, sa Ambom (koja zivi u dzungli gde se Sia porodila).

 

Dija

Dija

 

 

Jhanvi

Jhanvi

 

Svi prelaze da zive u Delhi, cak i Amba sa Janvi. Ama veruje da je Amba mrtva, a Amba veruje isto to za Amu i njenu porodicu. Kada bliznakinje napune 18 godina, srecu se na koledzu i sprijatelje. Aditya dovodi kuci Tanishu iz Amerike (ona je takodje Indijka) i namerava da se ozeni njome. Ama i njeni sinovi Gajender i Djoginder to ne zele, pa pokusavaju da ih razdvoje. Na dan vencanja, Aditya ostavlja Tanishu i zeni se drugom devojkom, Rangini. Amba biva ubijena u pokusaju da spase Diu, dok je u toku sudski proces protiv Chandinog sina Rajveer-a u kome je Dia bila jedini ocevidac. Jhanvi je hrabri da se bori za pravdu. Pre nego sto umre, medjutim, Amba svima otkriva da je Dia cerka Ragava i Sije i da su ona i Jhanvi sestre.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *