Sila 79 ep.,Sila radja bliznakinje,KRAJ SERIJE ! - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 79 ep.,Sila radja bliznakinje,KRAJ SERIJE !

By  | 
Sila radja bliznakinje

Sila radja bliznakinje

Sila radja bliznakinje
79 epizoda
6 meseci posle

Vreme prolazi I za mesec,mesec ipo dana Sila treba roditi bliznakinje.Sila razgovara sa Narin.Narin joj kaze da kada stignu bliznakinje,manje ce paznje posvetiti Jaren.Sila kaze d ace Jaren uvek imati svoje mesto jer je prva devojcica u porodici.Jaren izbija zub.

Sila zeli da ide na ponovno otvaranje skole.Ona je sa Boranom u autu.Sila dobija bolove u putu..Boran je odvozi u bolnicu.Boran stize do bolnice sa Silom.Boran nervozno ceka ispred cekaonice.Zove ga Abaj koji je trebao sa njim d aide na otvaranje skole.Boran ga obavestava da je u bolnici.Sestra dolazi I cestita Boranu sto je postao otac bliznakinjama.Abaj to cuje I srecan je.Abaj cestita Boranu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zinar prica sa Firuz agom.Kaze mu kako je vec ostario I ima obaveze kao otac,kao deda I da se zeli odreci titule age.Zinar kaze Firuzu da on zeli aginstvo prepustiti Boranu.

Dzihan kaze Dilaveru da ce postati otac.Abajova supruga je takodje trudna.
Zinar obavestava Borana da duznost aginstva prepusta njemu.

Boran okuplja age u svojoj kuci.On obavestava sve da je stric predao titulu age njemu.On zatim kae da ju je on ponudio Dilaveru,jer aginstvo prelazi sa oca na sina,ali da je Dilaver odbio.Boran kaze da kao njihov bivsi aga zeli da kaze da se od danas titular age u njihovom plemenu ukida.Svi su zbunjeni.

Na kraju se prikazuje Osman koji decu prica pricu o Sili I Boranu.-cela serija je u stvari njegova prica-

PRETHODNE EPIZODE PROCITAJTE OVDE

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *