Ekadiš naručuje Ambikinu smrt!

Indijske Serije

Odbačena (1 313. ep.) 06.02.2014. – Ekadiš naručuje Ambikinu smrt!

By  | 
Tapasja Thakur Ratore

Tapasja Thakur Ratore

Nani je stigla kući. Priđe joj Rohini. Nani je tera da donese slatkiše, ima dobre vesti. Svi se obraduju. Rohini kaže da je sigurna da ima veze s Muktom, garant će postati majka. Svi su srećni zbog te pomisli. Nani se uozbilji pa prekori Rohini da ne lupa gluposti kad već nema ništa dobro da kaže. Ostali se takođe uozbilje.
Nani: “Hvala Bogu, pa su se rastali pre takvih loših vesti!”
Svi su zabezeknuti.
Đogi: “Rastali su se?”
Nani potvrdi, kaže da ne žive zajedno. Đogi je pita šta to priča. Nani odgovori da je rekla istinu, videla je.
Divja: “I to su za tebe dobre vesti??”
Nani prevrne oči.
Damini: “Ne, ne, nije moguće!”
Nani: “Da, zašto bi ti želela da se to desi? Zaboga! Zato što tvoja unuka živi u palati! Onako kako si ti provela život u koloniji sad hoćeš da ga provede i moja Mukta! Služavka poput tebe može živeti u toj prljavoj koloniji! Želiš da Mukta ceo život provede tamo!”
Đogi vikne: “Tetka! Dosta mi je vašeg ruganja! Recite mi jasno, šta je u pitanju?”
Nani: “Zaboga, upravo sam htela da ti ispričam!”
Ona mu ispriča kako je išla kod Mukte i tamo zatekla samo Višnua, kako je zvala kod nje na posao i tamo joj rekli da je uzela slobodno, kako je pomislila da je Mukta kod Miti i to je ispalo tačno… Nastavi kako je pitala čuvara (kod Miti i Akaša) gde su pošli, i on joj je rekao da idu na zabavu.
Prokomentariše: “Mukta se urazumila! Ostavila je Višnua i otišla pravo na zabavu! Hoću da ga zauvek napusti!”
Đogi opet vikne: “Tetka!”
Damini: “Šta to pričate, greh je i pomisliti tako nešto! Ako između njih postoji neki problem, mi stariji smo tu da ga rešimo! Jadna Mukta…”
Nani je prekine ljutito: “Jadnici uživaju u blagodetima raja! A oni koji treba da uživaju u blagodetima raja žale za svojom sudbinom!”
Opet se razdere Đogi: “TETKA! Ako biste razgovarali malo smirenije s Damini bio bih Vam zahvalan! A što se tiče Mukte… Popričaću ja sa njom.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *