Tedj hvata Tapu u Chandinoj sobi!

Odbačena

Odbacena 09.01.2013. Tedj hvata Tapu u Chandinoj sobi!

By  | 

Tapu i Divja ugledaju Djogija koji se uputio ka njima. Tapu krene da ode, ali je Divja hvata za ruku, zeli da ona ostane. Tapu ipak izvlaci ruku i pozuri da se skloni. Djogi dolazi do Divje, Tapu se osvrce i tiho kaze: “Volim te, tata.” Izlazi iz prodavnice. Djogi pita Divju da li je zavrsila sa kupovinom, vidi da place. Pita je sta nije u redu, zasto place. Do njih dolazi Mukta, kaze Djogiju da je Divja postala emotivna dok je kupovala za Miti, a rasplakala je i nju. Djogi se nasmesi, kaze da se vec bio uplasio. Oni izlaze iz prodavnice kako bi otisli negde na kafu, Tapu mase majci sa gornjeg sprata trznog centra. Tapu seda u kola i place, kaze da ce se uskoro vratiti kuci i da nikada vise nece odlaziti od njih, a prvo ce ocu pokazati da je ona njegova dobra devojcica.
Vishnu je kod Thakurovih, upoznaje Surbhi (Kanhinu zenu). On izjavljuje kako je srecan sto ima porodicu kao sto su oni. Icha mu kaze da je Miti njena mila cerka i moli ga da se brine o njoj. Vishnu se seca kako mu je njegova majka pokazala Ichinu sliku i rekla mu da dobro upamti to lice, ona mu je ubila oca i unistila njihove zivote. Vishnu im kaze da gledajuci njih dve zajedno oseca da i njemu nedostaje njegova majka. Icha mu kaze da moze nju zvati “mama”. Ona Miti kaze da cuva Vishnua i da ga usreci jer je dosta bio sam. Vishnu razmislja: “Pobrinucu se dobro za sve vas, celu ovu porodicu… Kanhu, njegovu zenu, tebe i tvoju cerku. Ubila si moga oca, moja majka je zbog tebe postala udovica… Sada cekaj i videces kako cu vam naplatiti sa kamatom. Tasto, pripremi se za oluju koja ce protresti Mitin zivot!” Dolazi Djogi, a zatim i Mukta. Vishnuu i Miti nije svejedno. Mukta pruza Djogiju brosuru s turistickim destinacijama, kaze da ju je zaboravio u kolima. Djogi pita Miti da li je nekada bila u Svajcarskoj. Ona kaze da nije, ali je cula da je to prelepa zemlja. Djogi joj otkriva da je odlucio da ih posalje tamo na medeni mesec. Miti je vrlo uzbudjena i srecna, ali se to Vishnuu nikako ne dopada. Djogi kaze Vishnuu da ce mu trebati njegov pasosh.
Tapu ulazi sa baterijskom lampom u Chandinu sobu, pretura joj po stvarima u potrazi za snimkom. Odjednom, svetlo u sobi se pali i ona ugleda Teja. On je pita da li to trazi snimak. Ona mu kaze da to nije njegova stvar. On odgovara da je Chanda mozda ljuta na njega, ali ga ne bi izdala. Amla je krenula da odnese mleko Viru, cuje Tapu i Teja i sakrije se pa slusa, medjutim, ne cuje nista bitno. Tej izlazi iz sobe, ulazi Amla, pita je kako to da se ne plasi Teja i sta to trazi.
Vishnu kaze Djogiju da ne bi trebalo da se trose i da mogu ici na neko mesto u Indiji na medeni mesec. Djogi mu kaze da bar toliko mogu uciniti za svoju unuku. Vishnu kaze da nema pasosh. Kanha odgovara da ce mu on to srediti, ali treba mu njegova licna karta. Vishnu kaze kako bi mogli umesto toga da idu u Kashmir koji izgleda kao Svajcarska, a tako bi i sacuvali novac. Djogi: “To je naredjenje nase Mukte, ne mozemo a da je ne poslusamo. Morate ici.” Vishnu je napet. Mukta: “Molim te da idete, zete, Svajcarska je prelepa.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledecoj: Vir ugleda Ichinu senku kako ide ka njemu (verovatno mu se opet polako vraca pamcenje) i kaze: “Icha?”

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *