Tej puca u Tapu!

Odbačena

Odbacena 11.03.2013. – Tedj puca u Tapu!

By  | 

Icha zove Muktu da dodje kod njih kako bi zajedno proslavili Maha Shivratri i kako bi popricala s majkom. Ona to odbija, ali je Icha ipak ubedi na kraju. Vir je srecan sto cuje da ce Mukta doci i oni se oboje nadaju da ce se Tapu i Mukta pomiriti. Icha ga pita da li je Miti poslala jos neki mejl, pa se malo naljuti kada joj Vir kaze da nije. On joj odgovara da Miti i “Vishnu” imaju samo nedelju dana da provedu sami i da ne treba da se ljuti na njih sto se ne javljaju. Icha se nasmesi. 

Tapu u sobi pusta snimak koji je ukrala od Chande i sa suzama u ocima posmatra kako Tej ubija svog oca skinuvsi mu masku s kiseonikom.
U toku su pripreme za praznik i svi u porodici Bundela su se rastrcali nekim poslom. U posetu im dolaze Thakurovi. Gunvati komentarise Umedu da se nada da Mukta nece doci, on je kori i odlazi da se pozdravi s Thakurovima. Upada pijani Tej, svi se pitaju kako Tapu moze ziveti s njim, zgrozeni su. Tej zove Tapu i posto je ne nalazi tu, odlazi da je potrazi.
Tej ulazi u sobu u kojoj je Tapu, ona krije kasetu iza ledja. Tej je ispituje sta to krije i tera je da mu pokaze ruke. Ona pokaze jednu ruku dok u drugu uzima kasetu, a kasnije cini isto i sa drugom rukom. Tej i dalje ne zeli da je pusti da ode, pa mu ona zapreti da ga moze gurnuti samo jednim svojim prstom. On joj se podsmeva i stavlja joj kaziprst na celo. Ona ga gurne na pod i kaze da se sada nalazi na zasluzenom mestu i da ce to pokazati i ostalima. Tej gubi svest. Tapu odlazi odatle.
Pandit najavljuje da trebaju poceti s poojom. Tapu povice kako sada nije trenutak, prvo moraju gresnika poslati na njegovo pravo mesto. Svi je pogledaju u cudu i pitaju se sta hoce da kaze. Gunvati je iziritirana, pita je kakva je to sada nova drama, zasto ometa pooju. Tapu joj odgovara da je drzala post danas i nece uvrediti boga. Gunvati pita sta je onda u pitanju, ulazi i Chanda. Tapu kaze kako pre pooje moraju isterati gresnika iz te kuce, ima i dokaz i oterace tu osobu zauvek. Chanda je zabrinuta, Tapu pokazuje kasetu. Svi su zbunjeni, pitaju je sta je to. Tapu kaze da je to dokaz, mozda je plod toga sto je danas postila to sto je napokon uspela da se domogne dokaza. Ona im pusta snimak i svi s bolom, ocajanjem i nevericom posmatraju kako je Tej ubio oca.
Chanda je shokirana i unezverena, i koristi to sto su svi zauzeti gledanjem snimka da ode i obavesti Teja. Ona upadu u sobu i poliva Teja, koji je jos uvek bez svesti na podu, vodom. On dolazi svesti, pita Chandu zasto ga uznemirava. Ona mu kaze da ako se ne razbudi, ima zauvek da zavrsi u zatvoru. Tej iskolaci oci. Chanda mu kaze da je Tapu nasla snimak kako on ubija oca i upravo ga svi dole gledaju. Tej u besu osamari Chandu, kaze kako je ona kriva za sve. Razmislja sta da radi.
Dolaze Ratore i Mukta. Ratore prilazi Tapu i pita je sta zeli da urade s Tejom. Upada Tej, Mukta je uplasena videvsi ga. Tapu kaze Ratoreu da pozove policiju. Kaze ako je njena druga i poslednja misija ispunjena i ona ce sada otici iz te kuce, sklapa ruke. Ratore je krenuo da zove policiju. Vir kaze da prvo nekome moraju ocitati bukvicu i razdere se vicuci Tejovo ime. Unezvereni Tej grabi Muktu i prislanja joj pistolj na glavu, ona vice u pomoc. Svi vicu na Teja da je pusti. On trazi od Ratorea da spusti telefon na pod. On to i cini, ali je na telefonu pokazano da je veza uspostavljena. Djogi upozorava Teja na posledice, ali Tej puca u vazduh kako bi ih uplasio. Mukta trazi od oca da je spase, Tej joj kaze da ucuti i da ce ga njegova devojka iz snova danas spasiti. Ratore ga upozorava na posledice ako ne pusti njegovu cerku, mozda ce ga ostaviti ako uradi kako mu se kaze. Tej ga ucutkuje. Tapu ga moli da pusti Muktu, kaze da je neprijateljstvo izmedju njih dvoje, neka njoj uradi sve sto zeli, a ne njenoj cerki. Tej joj kaze da mu prvo donese snimak. Tapu prvo odbija, ali je Ratore i ostali nagovaraju da ucini sta joj Tej kaze. Tapu odlazi da donese snimak. Ratore primeti posluzavnik s laticama cveca i tajno signalizira Viru da ga uzme. Vir krene neopazeno ka posluzavniku. Tapu je shvatila njihov plan, Ratore joj blago klimne glavom. Tej ponovo trazi snimak i Tapu ga baca u vazduh, dok u isto vreme Vir baca posluzavnik koji udara Teja po ruci i on ispusta pistolj. Nastaje opsti metez, Ratore bije Teja. Tej pada u blizini pistolja i zgrabi ga, on i Ratore se otimaju oko njega. Pistolj opali u vazduh. Dok se otimaju, pistolj biva uperen u Thakurove i Tapu. Djogi pokusava da zastiti porodicu i stavlja se ispred njih. Tapu ne zeli da Djogi nastrada pa  tera porodicu da se sklone odatle, ali niko se ne pomera. Pistolj je sada uperen u Vira, svi vicu, Gunvati i Icha su preplasene da mu se nesto ne desi. Ratore se i dalje bori da oduzme Teju pistolj, ali on sada biva uperen u Muktu. Tej uspeva da se otrgne i odgurne Ratorea, nanishani Muktu. Icha, Divja, Djogi i Tapu su na smrt preplaseni. Pistolj opali. Icha povice Muktino ime i skoci da je zastiti, ali ispred njih dve se ispreci Tapu.
Svi su u shoku, Divja i Nani vrisnu Tapasjino ime. Icha je zagrlila Muktu koja je postaje svesna da je Tapu upucana. Tej i dalje stoji s podignutim pistoljem i iskolacenih ociju. Ratore i Tapu se pogledaju. Tapu iz ruke ispada traka, i ona se plako srusi na pod. Mukta je shokirana.
U sledecoj: Miti i njena svojta su za stolom. Ekadish i njena sestra se zaverenicki smeskaju. Kajri stoji pored kako bi ih sluzila. Miti uzima zalogaj hrane, ali zagrize mali kamencic i ispljune. Ekadish kudi Kajri, kaze joj da bude pazljivija sledeci put kada sprema hranu. Ona je zbunjena. Ekadish kaze Miti da je sigurno bilo slucajno, pita da li joj je zub u redu. Miti klimne glavom i pokusa da uzme drugi zalogaj, ali je zub zaboli i ona biva prinudjena da ponovo ispljune.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *