Juvrađ plaši Muktu!

Odbačena

Odbačena 09.01.2014. – Juvrađ plaši Muktu!

By  | 

1470083_1449578991929811_1734935505_n

Krotitelj stavlja zmiju u korpu.
Astrolog kaže Miti da će imati 5toro dece. Svi su prijatno iznenađeni. Astrolog pita za Akaševo ime. Vreme ja da protumači njegovu sudbinu. Upozorava ga da se uvek pazi magle, od toga da ide i odlazi u maglu. Onaj ko se izgubi u magli jednom, gubi se zauvek. Miti i Akaš su zbunjeni. Akaš prokomentariše kako on uopšte ne veruje u takve stvari, i njegov ujak tumači sudbinu, ali on ipak ne veruje u to. Astrolog kaže Miti da uvek bude uz svog muža, ona je njegov zaštitnik, neka zapamti to. Ambika vraća korpu na mesto. Pomisli u sebi da bi Miti trebalo da pita u kojoj će se sledećoj opasnosti naći, kada će umreti. Ona izjavi da želi da astrolog i njoj protumači sudbinu. On joj kaže da vidi polovičan brak, a drugi će biti potpun. U njenoj sudbini stoji da će se dva puta udavati. Sankrant mu plaća, kaže da je njegovu sudbinu već prorekao čim je ispričao sudbinu njegove žene. Astrolog još jednom upozori Miti da upamti njegove reči. Sankrant se nudi da ponese korpu. I Ambika i Akaš je pogledaju. Miti kaže Sankrantu da pusti, držaće je ona u svom krilu. Akaš se obraduje, Ambiki takođe lakne. Oni odlaze odatle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Veče je. Mukta na stanici čeka autobus. Prekoputa stanice dva momka piju čaj. Mukta se brine jer je Višnu sigurno već stigao kući i čeka je. Mora da je ljut/uznemiren. Reši da se ovo desilo samo sad, ubuduće će se vraćati kući autobusom od 18:40h. Rećiće šefu da ne može tako kasno da se vraća kući. U tom trenutku Juvrađ zaustavi kola pored. Ponudi joj da je odveze kući. Ona ga učtivo odbije. On joj poželi laku noć i ode. Jedan od momaka preko puta počne da zviždi Mukti. On i njegov prijatelj krenu ka njoj nudeći joj prevoz do kuće motorem. Ona pokuša da se skloni odatle, ali je prate. Juvrađ se vrati nazad i ponovo stane pored nje. Ponovo je upita hoće li da je poveze kući. Ona preplašena brzo sedne u auto. Lakne joj. Pogleda one momke. Juvrađ krene. Oba momka mu salutiraju, on ih s osmehom pogleda preko sporednog retrovizora. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *