Juvrađ plaši Muktu!

Odbačena

Odbačena 09.01.2014. – Juvrađ plaši Muktu!

By  | 
Miti i Akaš u Šimli

Miti i Akaš u Šimli

U Šimli, parovi igraju “antakshri” (takmičenje u pevanju pesama). Sankrant prvi počne da peva. Glupira se oko Ambike, skida njen šal i ogrće ga. Miti hvali Sankranta, kao i Akaš koji kaže da je divno videti njega i Ambiku zajedno. Ambika se kiselo nasmeši pa u sebi pomisli kako ona ne može to reći za njega i Miti. Dolazi red na Akaša, on peva Miti “Hum Tum” (prevod: “Ja i ti”). Drže se za ruke i smeše. Miti nastavi deo pesme. Ambika se nervira što vidi kako su romantični. Seti se zmije u korpi i kako je Miti tražila jabuku, a ništa se nije desilo. Pita se šta se desilo sa zmijom, da nije uginula. Da je ujela Miti dok je tražila jabuku, sada bi atmosfera bila drugačija. Sada je ona na redu da peva. S vremena na vreme baca pogled na Akaša i Sankranta dok peva “Maine Pyar Tumhi Se Kiya Hai” (“Zaljubljen sam u tebe”). Akaš je hvali zbog ljubavi koju oseća prema njegovom bratu. Ona ustane da donese mapu kako bi isplanirali gde će sutra ići. Miti joj predloži da to uradi sutradan, ali Ambika odgovori da ne bi da to odlaže, ne želi da propuste nešto. Sankrant joj ogrne šal. Ona izađe. Pita se koliko će još dugo morati da čeka. Miti je stavila ruku u korpu, pa ipak, zmija je nije ujela.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Juvrađ zaustavi auto pred Muktinom kućom. Ona se obraduje i zahvali mu. On joj kaže da ga zove po imenu. Mukta krene da izađe kada shvati nešto. Upita Juvrađa kako on zna gde ona živi. Ona mu to nije rekla. Juvrađ se seti scene kada je bio prerušen u Deda Mraza. Odgovori joj da je napisala svoju adresu kada je konkurisala za posao. A u svakom slučaju, on voli da detaljno upozna svoje zaposlene. Mukta mu se ponovo zahvali i izađe. Juvrađ pomisli kako u zatvoru nije imao druga posla sem da misli na nju. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site