Ratore razotkriva Ekadiš pred porodicom!

Indijske Serije

Odbačena (1 320. ep.) 18.02.2014. – Ratore razotkriva Ekadiš pred porodicom!

By  | 
Mukta obećava Višnuu da neće lagati jedno drugo

Mukta obećava Višnuu da neće lagati jedno drugo

Akaš pita Ekadiš hoće li ih ubijati jednog po jednog, zar je zaboravila da su oni njena porodica. Doda kako je siguran da se ona nikada neće promeniti. Ekadiš se kune u njega da nije ništa skrivila. Akaš samo ode odatle. Ekadiš Ambiku nazove jako pametnom, kaže Sankrantu da joj slobodno veruje, posle će zažaliti. Sankrant podigne Ambiku u naručje i ode odatle.
Ekadiš pogleda Miti, priđe joj: “Snajo! Ti si jedina koja će mi poverovati. Kunem se, ništa nisam uradila! Podigla je teglicu i… (Miti odlazi bez reči. Ekadiš požuri za njom, ali bezuspešno.) Snajo! Snajo, saslušaj me!”
Ostale su jedino Pavitra i Gomti.
Pavitra se obrati Ekadiš: “Sestro! Šta to radiš? Zašto si to uradila? Svaka budala bi shvatila ko stoji iza toga! Jesi li poludela? Zar nisi mogla da smisliš nešto drugo?”
Ekadiš se nervira: “Uvek mi čini život nepodnošljivim! Gusko! Ovaj put ništa nisam uradila! Ambika je sve isplanirala! Sve nas je nasamarila!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Veče je. Višnu priča Mukti (kući su) kako su pitanja na razgovoru za posao bila prosta. Kao da su ga intervjuisali za neki manji položaj. U svakom slučaju, sada je najvažnije dobiti posao. Mukta mu kaže da smatra da ga je već dobio. On je pita otkud zna, da li joj je g-din Juvan nešto rekao. Mukta negira, kaže da je sigurna u njegove sposobnosti, zato to kaže. Ona krene, on je uhvati za ruku. Kaže joj da je bio jako nervozan pre razgovora. Kada muž i žena rade zajedno, može doći do nesporazuma ili svađe. Tako je čuo i ne želi da to bude i slučaj sa njima dvoma. Ne želi da ga ona shvati pogrešno, veruje joj više nego sebi i zna da ona to neće dozvoliti. No, ako dobije taj posao, biće dobro da ne kriju ništa jedno od drugog, bez obzira na razlog. Neće lagati jedno drugo. Mukta se zamisli, obećava mu. On uzima posuđe od nje, stavlja ga u kuhinju i odlazi u sobu. Mukta se pita da li bi trebalo da mu kaže da ga je g-din Juvan već izabrao. Odluči da ipak prećuti, ako mu kaže nikada neće prihvatiti taj posao. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *