Ratore razotkriva Ekadiš pred porodicom!

Indijske Serije

Odbačena (1 320. ep.) 18.02.2014. – Ratore razotkriva Ekadiš pred porodicom!

By  | 
Sinovi su razočarani i ljuti na Ekadiš

Sinovi su razočarani i ljuti na Ekadiš

Krene da ode, pa zastane da kaže Ambiki da ne zanemaruje povredu, neka ide kod lekara. Ambika mu odgovori da je doktor već pogledao. Zahvali mu se. Miti se ponudi da isprati Ratorea. Ekadiš pogleda Ambiku koja joj se smeje.
Napolju se Miti izvinjava Ratoreu zbog onoga što mu je Ekadiš učinila. Sramota ju je. On joj kaže da ne radi to, ona (Miti) nije ništa učinila, zašto da se ona srami. Nije došao da ih ponizi. Došao je da zapreti Ekadiš, ali i da ih upozori, posebno nju i Ambiku. Brine ga činjenica da bi Ekadiš mogla da im naudi. Miti ga uverava da dok je ona tu, neće dozvoliti da se nešto loše desi. Ratore odlazi.
Akaš priđe Ekadiš koja sedi na stepeništu, ćušne je: “Majko! Šta si to uradila? Znaš li uopšte ko je on?! Kupio sam ovu kuću zahvaljujući njemu! Mnogo mi je pomogao! Bio mi je podrška! Verovao mi je kad niko nije! Platio mi je kauciju! Njegova ćerka je toliko učinila da vrati Miti u moj život! Ta porodica mi je toliko toga učinila! Kako da ih pogledam u oči?!”
Sankrant takođe priđe: “Majko, ovo je bio razlog! Ovo je bio razlog što nikada nisam kročio u kuću u Aatishgarh-u! Znao sam da si nam majka samo po imenu! Nemaš srce majke! Preklinjem te! Ostavi nas da živimo u miru! Ne želim ovaj haos! (Priđe Ambiki.) Hajdemo, Ambika!”
Ekadiš samo ćuti, Akaš diže ruke od nje, odlazi.
Ekadiš: “Oprosti mi, sine… Oprosti mi…”
Okrene se, ali vidi da je Akaš već otišao, a da Sankrant pomaže Ambiki da ode u sobu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti je u bašti, seća se šta joj je Ekadiš ispričala onog dana kada ju je izvukla iz zatvora. Seti se potom i incidenta sa Ambikom i staklom, Ratoreove brige. Pomisli kako ne zna kada će se sve to završiti. Moli Boga da sve sredi i da joj podari snage da može razaznati šta je dobro, a šta loše. Odlazi odatle. Ulazi u kuću.
Ekadiš odmah ustane, dotrči do nje: “Snajo! Jako sam pogrešila! Molim te, oprosti mi! Ono je bio moj glas (na CD-u)!”
Miti: “Ne može Vam biti oprošteno zato što ste bili prisiljeni da kažete istinu! Vi… Ujka Ratore mi je kao otac! Svekrvo, kako ste mogli sve to da mu uradite?! Poslali ste dobrog čoveka u zatvor bez razloga! Svakoga dana… novo Vaše lice, nov Vaš trik biva otkriven! Sa koliko ste se to života poigrali?! Koliko ste života uništili? (Sklopi ruke.) Dosta! Prestanite, tako Vam Boga!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site