Miti je poslala Sankrantove lekove na analizu!

Indijske Serije

Odbačena (1 321. ep.) 19.02.2014. – Miti je poslala Sankrantove lekove na analizu!

By  | 
 Miti je poslala Sankrantove lekove na analizu!

Miti je poslala Sankrantove lekove na analizu!

Višnua zovu iz Juvrađove firme. Mukta oseća da bi trebalo da mu kaže Istinu. Somnath (menadžer) saopštava Višnuu da je dobio posao. On je presrećan. Kaže Mukti da od sutradan mogu zajedno na posao. Grle se, ona mu čestita. Odlučuje da mu ne kaže ništa jer će pomisliti da je posao dobio zbog nje.

Jutro je.
Ekadiš ponovo pokušava da popriča sa Miti: “Snajo, saslušaj me poslednji put. Tačno je sve što je rekao Ratore! Uradila sam to! Ali, bar saslušaj zašto sam to uradila! Ovo nikome nisam rekla, ali rećiću danas tebi!”
Miti: “Dobro!”
Ekadiš: “Ratore i Nirbaj su se potukli. Uspela sam da nađem par lažnih svedoka i strpala sam Ratorea u zatvor. A Ambikin otac je to saznao. Naterao me je da udam Ambiku za svog sina! Inače bi me poslao u zatvor! Šta sam mogla? Nakon toga, mnogo me je mučio! Ukrala sam narukvice iz tvoje sobe! (Miti je šokirana.) Čobi mi je rekao da dam narukvice Ambiki! Jako je lukav i nastavio je da me muči! Stvarno me je mnogo namučio! Pomislila sam da kidnapujem Ambiku! Šta sam mogla? Ta prepredena devojka me je čula! Čula me je dok sam pričala telefonom! Obavestila je oca i poslala me u zatvor! E, sad mi reci, ako se pokušaj kidnapovanja desio ujutru, zašto je onda ćutala do uveče?!”
Miti se seća kako ju je tog dana Ambika opušteno pitala da idu u kupovinu.
Ekadiš nastavi: “I čim je moj sin došao uveče kući, počela je da cmizdri! Pavitra mi je rekla!”
Miti: “Svekrvo, ništa ne znam! Ne znam da li da Vam verujem ili ne. Da li da verujem Ambiki ili ne? Ništa ne znam! Samo znam da to što ste uradili ujka Ratoreu nije bilo u redu! Treba da mu se izvinite!”
Ekadiš: “Je l’ baš moram da mu se izvinim?! Da! Moram! Pogrešila sam pa moram da se izvinim!”
Miti: “Dobro! Hajdemo!”
Ona odlazi da se spremi.
Ekadiš razmišlja u sebi: “Kome ću još morati da se izvinim? Nemam izbora, bespomoćna sam. Ona je jedina koja će me saslušati. Ima da se izvinim kome god bude htela! Oprosti mi, molim te!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *