Miti je poslala Sankrantove lekove na analizu!

Indijske Serije

Odbačena (1 321. ep.) 19.02.2014. – Miti je poslala Sankrantove lekove na analizu!

By  | 
Ambika i Sankrant

Ambika i Sankrant

Sankrant i Akaš stižu kući.
Ambika kaže Kasi: “Čiko, hoćete li mi pomoći da poslužim hranu?”
On joj odgovori da hoće.
Ona krene da ustane, ali je Akaš zaustavi: “Ambika, sedi! Noga ti je povređena, moraš da odmaraš. Čika Kasa, poslužite hranu. Miti! Miti, gde si?”
Ambika mu kaže da je Miti izašla sa Ekadiš. Akaš je zapanjen, kao i Sankrant. Akaš hoće da je pozove na mobilni, ali ga Ambika zaustavi, kaže mu da joj ne govori ništa preko telefona. O nekim stvarima muž i žena trebaju razgovarati smireno. Miti je je jako dobrodušna, možda je oprostila svekrvi. I ona bi volela da je takva.
Sankrant sedne do nje i zagrli je: “Zašto misliš tako? I ti si jako dobrodušna osoba.”
Ambika: “Hajde da jedemo. Posle ću vam pokazati nešto.”
Akaš odmah pita šta je to što hoće da im pokaže. Ambika mu kaže da prvo jede. Sad i Sankrant hoće da zna. Ambika kaže Kasi da im pokaže izveštaj pre nego što dođe Miti. Oni su zbunjeni.
Ambika: “Ima veze s mojim mužem. Zahvaljujući Miti. Učinila mi je veliku uslugu!”
Ona pruža kovertu Akašu. Kaže Sankrantu kako on uzima lekove protiv zavisnosti od pića, Miti ih je proverila. Ne zna kako je posumnjala, ali u izveštaju piše da se radilo o vitaminskim tabletama, a ne pravom leku. Neko je zamenio lek. Braća su zgranuta. Sankrant se priseća incidenta na zabavi, shvata zašto je izgubio kontrolu nad sobom. Pita se ko je mogao to da uradi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledećoj: Akaš pokazuje izveštaj Miti. Sankrant kaže da je siguran da mu je lekove zamenila Ekadiš.

OSTALE EPIZODE MOŽETE NAĆI U NAŠOJ ARHIVI (OBRATITE PAŽNJU NA BR. STRANICA PRI DNU): http://turske-serije.net/category/indijske-serije/odbacena-serija/page/31/

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *