Ratore i Mukta dolaze kod Akaša i Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 372.ep.) 06.05.2014. – Ratore i Mukta dolaze kod Akaša i Miti!

By  | 
Tapu

Tapu

Ekadiš govori da se Kađri uplašila i sama otišla u Aatisgarh. Akaš u polusvesnom stanju izgovori Mitino ime. Maharani dovlači Miti nazad. Kaže da je ona tvrd orah. Opet je vezuju. Ona pogleda onesvešćenog Akaša, pita Ekadiš šta mu je. Ova joj odgovori da su ga udarili. Miti je šokirana. Maharani naređuje da se odvežu Ekadiš i Pavitra kako bi plesale za njih. Banditi tako i učine. Ekadiš odbrusi da je plesanje njihov posao, a ne njen. Maharani kaže da će ipak plesati. On i banditi tapšu i tako daju taktove. Pavitra i Ekadiš samo stoje. Maharani uzme pištolj i opali pred Pavitrine noge. Ova odmah poskoči i počne da se dernja od straha, igra. Svi se smeju. Ekadiš je besna, pomera samo ruke. Sankrant je nemoćan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ratore i Tapu spaze tužnu Muktu koja uđe na vrata. Ona ih pita da li su zvali Miti i Akaš. Ratore odmahne glavom, Tapu odgovori odrično. Mukta je tužna.

Maharani dobija poziv, nakon koga kaže svojim ljudima da mora da ide, ima posla. Naredi im da budu na oprezu, pogotovo da paze na Akaša. Pavitru i Ekadiš ponovo vezuju. Maharani odlazi.

Juvrađ govori Višnuu (koji je i dalje u nesvesti) da je dosta brinuo o njemu, sad je vreme da postane heroj. Odlazi.

Akaš napokon dolazi svesti. Ugleda pijane bandite posedale na pod, kako veselo brbljaju. Na stolu u blizini spazi dva mobilna telefona. Sankrant shvati Akašev naum. Miti od sreće taman krene da izgovori Akaševo ime, ali je on pogledom spreči. On počne polako da se približava stočiću sa sve stolicom, pazeći, pritom, da ga neko ne vidi. Jedan od bandita začuje buku, pa se Akaš pretvara da je i dalje u nesvesti. Kad opasnost prođe, on nastavi dalje da se približava stočiću. Nakon određenog vremena, uspeva da se domogne telefona. Uspeva i da okrene Ratoreov broj. Ratoreu zvoni telefon. On na displeju ugleda Akaševo ime i iznenadi se. Baš u tom trenutku uđe Juvrađ i kaže Mukti da zna gde se nalazi Višnu, nađen je. Mukta dotrči do njega, zapitkuje ga. Juvrađ joj kaže da je ispunio svoje obećanje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *