Ratore i Mukta dolaze kod Akaša i Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 372.ep.) 06.05.2014. – Ratore i Mukta dolaze kod Akaša i Miti!

By  | 
Ratore i Mukta dolaze kod Akaša i Miti!

Ratore i Mukta dolaze kod Akaša i Miti!

Miti viče banditima da je rekla da ništa ne zna. Ovi pokušavaju da je zaplaše pominjujući Maharani. Miti i dalje ostaje pri svome. Ostalima su stavljeni povezi preko usta. Oglasi se zvono na vratima, pa su svi na oprezu. Miti počne da doziva u pomoć, ali joj ovi brzo stave povez preko usta. Sankrant mumla. Muna naredi jednome da odveže Pavitru i pošalje je da otvori vrata jer je najgluplja među svima. Upozoravaju je da će biti u nevolji ako uprska. Jedan prisloni Miti nož uz vrat, drugi uperi pištolj u Ekadiš. Pavitra malo otvori vrata i ugleda Ratorea i Muktu. Ratore traži Miti i Akaša. Ova im odgovori da je sama, svi su napolju. Mukta pita kako to da su u to doba noći napolju. Mitin prigušeni uzvik im skrene pažnju. Svi su napeti.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

U sledećoj: Maharani plaši Miti da će narediti jednom od svojih ljudi da ubiju Akaša, a onda će, kada dobije vest o tome, sa zadovoljstvom obrisati sindur s njene glave. Miti vrišti.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site