Akaš saznaje da je Miti izgubila bebu!

Indijske Serije

Odbačena (1 391.ep.) 02.06.2014. – Akaš saznaje da je Miti izgubila bebu!

By  | 
Miti je slomljena

Miti je slomljena

Mukti je žao Miti

Mukti je žao Miti

Ratore se oseća krivim

Ratore se oseća krivim

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti leži i priseća se obećanja koje je dala Akašu, da neće učiniti ništa što bi naškodilo njihovoj bebi. Potom se seti kako ju je Juvrađ gurnuo. Tiho plače držeći zvečku u rukama. Damini se zaustavi na vratima, srce joj se cepa dok je gleda u takvom stanju. Sedne pored nje na krevet. Miti joj stavi glavu u krilo, plače za svojim detetom. Govori kako joj je Akaš uporno pričao da ne izlazi, a ona ga nije poslušala. Toliko puta joj je rekao da se drži dalje od Juvana, a ona je opet otišla. Ubila je njihovu bebu. Damini je moli da ne priča tako. Akaš je jako pametan i sigurno će je razumeti. Sve će biti u redu. U sobu ulaze i Mukta, Tapu, Ekadiš, Kađri, Sankrant, Ratore (on stoji na vratima). Miti odgovori da je Akaš neće razumeti. To dete je bilo njegov san, sve nade je polagao u to dete. Mukti klizi suza niz lice. Miti kaže da joj Akaš nikada neće oprostiti. Svi su bili protiv toga da se dete rodi, ali on je stajao uz nju i podržavao je na svakom koraku. Upozorio ju je da se ne približava Juvanu, ali ga nije poslušala. Celu sobu je ukrasio igračkama kad je čuo lepe vesti. Toliko je nade polagano u tu bebu koju nije mogla da spasi. Svi su tužni slušajući njene reči. Ekadiš odlazi slomljena. Damini je i dalje ubeđena da će Akaš razumeti Miti jer je mnogo voli. Tapu predlaže ostalima da izađu i ostave Miti sa Damini.

Ekadiš slomljena silazi niz stepenice. Pavitra i Gomti joj govore da je dobro što je Miti pobacila jer sada neće morati da odgovaraju na razna pitanja, a i tog “umrljanog” deteta nema više, pa ne moraju da brinu da će doneti porodici sramotu. Pre nego što Ekadiš uspe da se izviče na njih, šokirani Akaš (koji se pojavio na vratima sa novom lutkicom) vikne: “TETKA!!” Uđe u kuću. Pita gde je Miti i zabrine se što svi ćute. Onda ugleda ostale kako silaze niz stepenice. Oni ga spaze pa zastanu. On opet pita gde je Miti i Ekadiš mu odgovori da je dobro, doktor ju je pregledao. On upita zašto i Ekadiš mu drhtavim glasom odgovori da je izgubila bebu. Akaš je u potpunom šoku, ne želi da veruje. Oči su mu pune suza. Ratore mu priđe i ispriča da su saznali da je Juvan u stvari Juvrađ, Mitin brat. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

38 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *