Akaš napokon ugleda Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 434.ep.) 31.07.2014. – Akaš napokon ugleda Miti!

By  | 
Malvika hoće da izvede Ambiku

Malvika hoće da izvede Ambiku

Asgar je šokiran što je naleteo baš na Mitinog muža. Pomisli kako će sve propasti ako se njih dvoje vide. Akaš ga ponovo upita je li video njegovu ženu. Asgar negira. Akaš se pita gde li je Miti, odlazi. Asgar u sebi kaže da je siguran da će se Akaš i Miti sada sresti na nebu.

Malvika gura Ambiku u kolicima, izlaze iz bolničke sobe. Ambika je lice prekrila šalom. Malvika joj kaže da bude obazriva s policijom.
Međutim, u bolnicu ušeta Ratore i Malvika ga spazi, pa stane: “Ragu?”
Ratore se na pultu raspituje za Ambiku. Malvika kaže Ambiki da je otac došao da je vidi, ako sada odu i policija će to saznati. Med.sestra uputi Ratorea na Ambikinu sobu. Malvika vraća Ambiku u sobu.
Ratore stiže do vrata, ali se pojavi policajka (aa, sad se pojavila, je l’??! a kad su one dve rospije bežale tad je nigde bilo nije… – prim.prev.) i pita ga koga je došao da vidi. On se predstavi i kaže da ima dozvolu od komesara. Policajka mu dozvoljava da uđe kod Ambike. On joj zahvali. Pokuca na vrata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ašvag kucka prstima po stolu. Izgubljen je u mislima. Ansari ga pogleda. On potom lupi o sto i prene Ašvaga. Ašvag ga moli da mu veruje. Obojica su tu. Neka ga pusti samo jednom da ode do fabrike. Ansari ne želi da popusti. Kaže mu da će zaboraviti čiji je sin ako ga opet prekine dok radi. Nastavlja da piše nešto. Ašvag se u sebi pita šta će sada biti, Miti se nikada neće vratiti. Mogu ga optužiti da je izdajnik svoje zemlje, ne zna šta će onda biti s njegovom porodicom. Uznemiren je.

Asgar obazrivo postavlja i uključuje bombe, stavlja ih iza nekih saksija, u hodniku, i povezuje žicom. Spušta torbu. Na kraju odlazi i ostavlja je (torbu) tu, na podu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

lines-flowers-and-nature-620583

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *