Vir se konacno seca svega!

Odbačena

Odbacena 10.01.2013. – Vir se konacno seca svega!

By  | 

Nakon vecere kod Thakurovih, Vishnu krene kuci, ali Mukta, setivsi se da on navodno nema pasosh, prilazi Djogiju i sapne mu na uvo da zatrazi Vishnuu njegovu licnu kartu. Djogi tako i uradi, pa Vishnu prikrivajuci nelagodu osmehom kaze kako ce mu doneti.
Tapu je sa Virom u njegovoj sobi, on gleda zlatnu ribicu. Tapu ga pita seca li se necega kada gleda tu ribicu. Ona razmislja kako se Vir i posle nekoliko dana nije nicega setio i zao joj je sto prolazi kroz isti bol svakoga dana, nada se da ce tome doci kraj. Dolazi Amla, javlja im da je sve sredjeno za pooju (molitvu). Vir izlazi iz sobe. Tapu kaze Amli kako se ona kao Virova zena za sve to pobrinula, ali joj ona odgovara da je to tacno, ona je sve sredila kao njegova zena, ali to u stvari nije, zna da jednostavno nije.
Damini, Icha i Divja su u kuhinji, razgovaraju o Tapu. Icha kaze kako je videla krisom i izdaleka Tapu i da joj se ni posle toliko godina ne moze pribliziti. Divja joj kaze da ne prica tako, ona im je vrlo blizu i nikada nista nije zaboravila. Damini i Icha je pogledaju, pa im Divja priznaje kako se srela sa Tapu u trznom centru, i kako je ona otisla videvsi svog oca kako nailazi, place. Damini i Icha je tese. Divja kaze kako je Djogi nece prihvatiti sada kada je udata za Teja. Damini joj kaze da ce sve biti u redu i da ce je Djogi uskoro prihvatiti i razumeti. Icha kaze da ce je on sigurno prihvatiti i ona ce se vratiti u ovu kucu ako ona (Icha) poprica sa njim.
U kuci Bundelinih u toku je pooja. Prisutni su svi ukucani, sede oko vatre i idola bogova i mole se. U isto vreme Icha je u hramu takodje ispred vatre i moli se. Naizmenicno nam prikazuju Tapuine i njene molitve. Icha se moli za brak svoje cerke, brine kako ce izvesti njenu predaju bez oca i sto Juvraj nece takodje, kao njen brat, biti na vencanju, moli se za Tapuino dobrostanje, ali i za to da se Vir spoji sa Miti. Tapu se moli da se Viru vrati pamcenje i da Ichi vrati njena prava, ona zna da je mnogo zla nanela svojoj prijateljici i njemu, ali zeli da se iskupi, njena prijateljica strasno pati, njen muz nije sa njom, a cerka im se udaje, moli boga da joj uslisi tu zelju. Vir pocinje da se priseca trenutaka sa Ichom, ali je njen lik i dalje nejasan i on ne vidi tacno o kome se radi. Ukucani (svi sem Tapu i VIra) zavrsavaju sa molitvom, ustaju i odlaze. Iznenada Vir ugleda Ichinu senku kako mu se priblizava. U tom trenutku Icha izlazi iz hrama i svaki njen pokret vidi i Vir kao njenu senku koja mu je sve blize i blize. On je u neverici, pokusava da shvati ko je ona. Tapu primecuje promene na Virovom licu. Napokon se Viru Icha ukaze potpuno jasno pred njim, smesi se. On izgovara tiho njeno ime, razmislja kako je uciteljica njegova Icha. Tapu ga cuje, smeje se i oci su joj pune suza, zahvaljuje bogu. Amla mu prilazi i pita ga da li je dobro, on odgovara da jeste, a onda se prodere: “MAJKO!” Tapu i Amla su zatecene, a isto tako i Umed i Gunvati koji su krenuli da izadju na vrata. Gunvati se prenerazeno okrece. Vir joj prilazi besan. Tapu ga gleda puna nade. On vice na Gunvati: “Koliko ces dugo lagati o Ichi? Icha je moja zena. Zasto si me onda ozenila Amlom? Izrekla si toliko lazi samo zato sto sam izgubio pamcenje i ozenila me drugom devojkom! A ja sam cutao. Zasto stalno lazes?!” Ona ga pita kakve to gluposti prica, kaze da ga je to sve Tapu slagala i pogresno ga informisala. Tapu pogleda ljutito u Gunvati. Vir: “Ne. Ona mi nista nije rekla. Istina je da mi se vratilo pamcenje.” Gunvati je prenerazena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledecoj: Mukta od neke devojke (verovatno njena drugarica) saznaje da je “Vishnuovo” pravo ime Akash Chaterjee.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *