Miti sumnja u Ekadiš!

Odbačena

Odbačena 17.01.2014. – Miti sumnja u Ekadiš!

By  | 
Miti Chaterjee

Miti Chaterjee

Ratore u arhivi Princeton bonice traga za dokumentima. Ne pronalazi ništa. Jedan radnik mu daje da proveri ostatak. Kaže da su ti dokumeti jako stari, neki su i oštećeni. Ratore ih prelistava.
Baci dokumente, pomisli u sebi: “Opet ništa! Kao da nema odgovora na ova pitanja! Malvika. Njena smrt. Čekala je moju bebu. Zar nikada neću saznati istinu? (On se obrati radniku.) Mora da ovde postoji neko! Neko! Neki doktor, medicinska sestra, bolničar koji su radili ovde pre 25 godina! Mora postojati neko!”
Radnik: “Gospodine, ne mogu se setiti nikog takvog. Ja ovde radim 10 godina. Pre 25 godina… Da, gospodine! Postoji jedan čovek! Možda Vam on može reći nešto o tome.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Damini silazi u hol. Uplašeno zastane kada ugleda otvorena ulazna vrata i Mitina prazna invalidska kolica.
Uspaničeno vikne njeno ime: “Miti! Znala sam!”
Dolaze Divja i Đogi, pitaju Damini šta se dešava.
Ona im pokaže na kolica: “Znala sam da će se Miti nešto desiti!”
Đogi i Divja su šokirani.
Damini plače: “To se desilo i prošli put!”
Ulazi Akaš sa zavojem oko glave. Gleda ih ozbiljan. Đogi ga brzo pita gde je Miti.
Damini: “Akaše, reci mi! Gde je Miti?! Zašto ne govoriš? Miti!”
Akaš: “Nano, sećaš li se šta si mi napisala u pismu? Da muž treba da bude i otac i brat. Nisam mogao da dopustim da Miti bude povređena.”
Đogi ga moli da govori jasnije, pita gde je Miti. Akaš se okrene. Miti ulazi nasmejana. Svi su zapanjeni i ophrvani emocijama. Grle se. Dolazi i Rohini. Svi su presrećni.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *