Miti sumnja u Ekadiš!

Odbačena

Odbačena 17.01.2014. – Miti sumnja u Ekadiš!

By  | 
Višnu

Višnu

Akaš odlučuje da napravi zabavu kako bi proslavili, a oni su prvi pozvani. Đogi pristaje. Miti kaže Akašu da je trebalo prvo da pitaju Ekadiš. On joj odgovori da njoj to sigurno neće smetati. Pita ostale gde je Ratore. Kažu mu da je otišao u Kasauli. Odluče da sačekaju sa zabavom dok se on ne vrati.

Višnu i dalje besciljno hoda ulicom izgubljen u mislima. Seća se svih poziva na oglase i kako su ga svi odbili. Ti glasovi mu odzvanjaju u glavi. On stavi ruku na uši pa glasovi nestanu. On ljutito cepa novine.

Ratore razgovara sa ocem (sveštenik) koji radi u Princeton bolnici.
Otac: “Slušajte, osoblje je tu 5-10 godina, a Vi pričate o pre 25 godina.”
Ratore: “Ali, oče, ljudi koji su tu radili pre 25 godina moraju biti tu negde. Nisu mogli nestati nakon povlačenja. Neki od njih su sigurno ostali u Kasauli. Doktori, medicinske sestre, bolničari. Neko!”
Otac: “U bolnicu dolaze razni slučajevi. Kako bi se neko setio?”
Ratore: “Shvatam. Molim Vas, pokušajte da me razumete. Ovo mi je jako važno. To je misterija za mene. Moja zena, Malvika, umrla je. Bila je trudna. Molim Vas. Moram znati. Molim Vas, pokušajte da se setite. Mora da postoji neko.”
Otac: “Vibha. Da, Vibha Redi. Bila je glavna sestra. Otišla je u penziju pre dve godine.”
Ratore se uzbudi: “Oče, samo mi dajte njenu adresu!”
Otac: “Momenat!”
Ratore pomisli u sebi: “Postoji tračak nade. Nadaj se najboljem, Ragu! Možda će se sestra setiti. Možda će se setiti šta se te užasne noći desilo Malviki! Možda će mi istina istina pomoći da razotkrijem Čobijeve (Daramvirove) laži! Možda!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site