Vir ponovo gubi pamcenje!

Odbačena

Odbacena 25.12.2012. – Vir ponovo gubi pamcenje!

By  | 
Vir ponovo gubi pamcenje!

Vir ponovo gubi pamcenje!

Tapu kaze Viru da kaze majci kako se seca svega iz svoje proslosti, da joj kaze sta mu je Icha. Gunvati je zaprepascena, pita Tapu da li je poludela, kaze da njemu nije dobro i da se nicega ne seca. Vir kaze da je bitno ono sto ima da kaze. Tapu ga tera da kaze sta mu je Icha. On odgovara da mu je Icha zena. Gunvati kaze da je to nesto cega se uvek secao i moli Tapu da ga ne opterecuje. Tapu Viru: “Pitaj je zasto su te drzali toliko dugo bez zene. Pitaj je zasto je to uradila.” Vir pocinje da oseca vrtoglavicu, Tapu ga i dalje pritiska da isprica sve. Medjutim, on kaze kako ne moze nicega da se seti i da ga boli glava. Tapu je sokirana. Silazi sluga sa praznom casom iz Virove sobe. Gunvati to vidi i pomisli u sebi kako je Vir srecom u poslednjem trenutku popio mleko, u suprotnom ne zna sta bi se desilo. Mora biti pazljivija sledeci put. Tapu pita Vira kako se oseca i da li se seca necega. Gunvati pobesni i izdere se na Tapu, kaze joj da ga ne pritiska, da je skoro izasao iz bolnice jer je zadobio udarac u glavu, borio se za zivot… Tapu i dalje ne odustaje. Gunvati zove Amlu i ona ga odvede u sobu. Tapu vice za Virom da pokusa da se seti. Gunvati joj kaze da prekine. Pita je sta je mislila, da ce uspeti da mu isprica neku pricu i da ce je on zapamtiti. Kaze da je poslednji put upozorava, ako pokusa da se ponovo igra Virovim osecanjima, ona ce ici do kraja, jer ona je majka. Tapu je pita kakva je ona to majka kada tako tretira sina i kako uopste spava mirno. Ona joj odgovara da secanje na Ichu nece doneti nista dobro njenom sinu, preti joj da ce joj zivot pretvoriti u pakao ako ga se ne kloni. Ona odlazi, Tapu place. Pita se sta se to desilo pa je Vir opet zaboravio sve. Ona odlazi kod Virovog doktora, pita ga da li mu je on prepisao sve lekove koje uzima. On odgovara potvrdno. Ona pita da li je moguce da se Vir necega seti ujutru, a da vec uvece sve to ponovo zaboravi i da nije to mozda nezeljeni efekat nekog od tih lekova. Doktor joj kaze da je to nemoguce, ali opet, ljudski mozak jos nije dovoljno ispitan. U svakom slucaju, Vir je trebalo da je povratio vec pamcenje zbog ovih lekova, i oni nemaju nezeljena dejstva. Medjutim, moze biti da pored ovih prepisanih, on uzima i neke druge lekove. Tapu ga pita postoji li neki lek koji cini da on zaboravi ono cega se seti. Doktor kaze da bi prvo morao da ispita to, da sazna sastav leka. Tapu se pita da li Vir uzima jos neki lek pored ovih koji su mu prepisani. 
Miti na koledzu ceka Vishnua, koji kasni, kako bi otisli zajedno na rucak. Dolazi Mukta, kaze joj da joj mora nesto reci u vezi Vishnua. Ona joj kaze da ne pocinje sad i ona da ga hvali, kao i svi ostali. Dolazi Vishnu na motoru, pa Mukta ne stigne nista da joj kaze. Oni odlaze na rucak, a Mukta razmislja kako ne bi trebalo nista da kaze Miti, jer tako je srecna. U svakom slucaju, Vishnu je do sada cinio samo dobro i ona se nada da su njene sumnje neosnovane i da je on taj koga je mama Icha poznavala.
Tapu sa Amlom proverava Virove lekove, pita je da li su to svi lekovi koje on pije. Ona kaze da jesu. Tapu zvoni telefon, ona se javlja, to je Ratore. Ali ona ga ne cuje dobro. Amla se seti kako je videla Gunvati da mesa nesto u mleko i kako joj je ona rekla da je to dobro za Vira kako bi ojacao. Pokusava da to kaze Tapu, ali je ona zauzeta pokusavajuci da cuje Ratorea i izlazi iz sobe.
Dok Mukta seta ulicom, kraj nje se zaustavljaju kola iz kojih izlazi Tej. Ona ne zeli da prica sa njim, ali joj on blokira put. Kaze joj da joj je oprostio sto je zamenila mesto sa njenom majkom, a ona i pored toga nece da prica sa njim. Kaze da bi joj stavio svet pred noge da ga nije prevarila. Pita je zasto je morala da ga prevari. Mukta ga pita kako ga nije sramota, a on joj kaze kako je sram odlika zena. On zivi na visokoj nozi, zasto nije ostala sa njim? Mukta:”Mici mi se s puta i ne zaboravi da te neko ocekuje kuci. A ako dobijem makar i ogrebotinu, moja majka ce ti napraviti pakao od zivota.” Ona odlazi. Tej: “Moja devojka iz snova mi preti? Necu moci da te zaboravim… ali nisam ti oprostio.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *