Krip Suri ulazi u seriju?

Indijske Serije

Odbačena – Krip Suri ulazi u seriju?

By  | 
Krip Suri ulazi u seriju?

Krip Suri ulazi u seriju?

Prevod i adaptacija članka “Krip Suri to enter Colors’ Uttaran”, sa Tellychakkar-a, izašlog 19.06.2014.

Izreka “Raznovrsnost je začin života” jeste istinita i za ljude koji rade na serijama. Publika žudi za novim i interesantnim pričama, čime producente stalno drže u pripravnosti.

U nastojanju da pruži publici nešto novo, Kolorsova “Odbačena” plete “pakistansku priču” oko Miti (Tina Dutta). Tellychakkar je ranije izveštavao o tome kako će se Miti naći u novoj porodici u Pakistanu, a domogli smo se i informacije o još jednoj osobi koja će ući u seriju!
Ko će sledeći ući u seriju nakon Akanaksha-e Juneja-e, koja će igrati devojku iz Pakistana? Nov čan glumačke postave postaće niko drugi do Krip Suri, koga trenutno gledamo kao profesora Vardhaan-a Suryavanshi-ja u seriji “Sadda Haq”, na Kanalu V. Čuli smo da će se glumac pridružiti glumcima i timu “Odbačene” za sutrašnje (20.06.2014.) snimanje u Manali.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Krip je potvrdio ulazak u seriju, ali je odbio bilo kakav dalji komentar.

Šta mislite, dragi čitaoci, da li je ovo možda dotični momak iz Pakistana koji će se zaljubiti u Miti?

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *