Odbačena - Samiksha Bhatnagar ulazi u seriju!

Indijske Serije

Odbačena – Samiksha Bhatnagar ulazi u seriju!

By  | 
Samiksha Bhatnagar - Zubeida, Asgarova žena

Samiksha Bhatnagar – Zubeida, Asgarova žena

Prevod i adaptacija članka “Samiksha Bhatnagar To Enter Colors’ Uttaran”, objavljenog 21.06.2014, sa Tellychakkar-a

Kolorsova “Odbačena”, u produkciji FilmFarma-a India, prikazaće nam zanimljivu priču o Mitinom upoznavanju sa muslimanskom porodicom u Pakistanu. Već smo vas izvestili o tome da Krip Suri, Rakesh Pandey, Charu Rothatgi i Mansi Sharma ulaze u seriju kako bi začinili novu priču. Sada čujemo i da će se Samiksha Bhatnagar uskoro pridružiti timu “Odbačene”. Izabrana je da igra ulogu Zubeide, jako lepe devojke koja je vrlo pozitivna po prirodi. Ova jednostavna devojka će igrati ženu lika kog igra Krip Suri (Asgar).
Izvor nam kaže: “Dok će Zubeida biti jako pozitivan deo Asgarovog života, Asgar će joj biti sušta suprotnost. On će biti potpuno negativan lik, osoba koja će se baviti nelegalnim poslovima. Zubeida i Asgar neće biti u srećnom braku.”
Kada smo je kontaktirali, Samiksha, koju smo poslednji put imali prilike da vidimo u “Kumkum Bhagya”, na Zee TV-u, rekla je: “Da, istina je da ću uskoro ući u seriju. No, dobiću više informacija tek kad počnem da snimam.”
Dok je par novih glumaca već počelo da snima u Manali, čuli smo da će Samiksha početi sa snimanjem za par dana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *