Odbačena - Sahil Phull - još jedan glavni lik?!

Indijske Serije

Odbačena – Sahil Phull – još jedan glavni lik?!

By  | 
Sahil Phull - Ashraque

Sahil Phull – Ashraque

Prevod i adaptacija članka “Newbie Sahil Phull to enter Colors’ Uttaran as the new lead”, objavljenog 25.06.2014, sa Tellychakkar-a

U Kolorsovu “Odbačenu” ulazi još jedan, nov, glavni lik, Sahil Phull!

Sahil će igrati ulogu Ashraque-a, Asgarovog (Krip Suri) mlađeg brata. On će biti sušta suprotnost svog starijeg brata, koji je loš momak.
Izvor nam kaže: “Ashraque će po profesiji biti umetnik. Biće jednostavan mladić koji će živeti u svom svetu mašte. Jako pozitivan po prirodi, Ashraque će pomagati svom ocu u vođenju porodičnog posla, pored toga što će se baviti umetnošću.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sahil je već počeo da snima u Manali i njegov ulazak u seriju se očekuje uskoro. Ovaj glumac je glumio u engleskoj TV seriji “Moti Giri”. Takođe, bio je deo australijskog kratkometražnog filma, “Shabd”. Njegov film, “Punaha” će uskoro biti premijerno prikazan. Sahil je prošao intenzivan trening za posao glumca u Viktorija koledžu za umetnost.

Kada smo ga kontaktirali, Sahil je potvrdio ulazak u seriju, izjavivši: “Da, ja ću biti novi glavni lik koji će ući u “Odbačenu”.”
Prema izvorima, nova priča koja će se ticati Ashraque-a i Miti počeće kada se Miti nađe u Pakistanu i počne da živi sa njegovom porodicom.

Kao što smo već najavili, Rakesh Pandey i Charu Rohatgi će igrati Kripove (Asgar) i Sahilove (Ashraque) roditelje u seriji, dok će Samiksha Bhatnagar (Zubaida) igrati Kripovu (Asgar) ženu. Mansi Sharma će igrati sestru.

Spremite za za svežu i uzbudljivu priču!

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *