Kamal preti Čakor!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 918. epizoda – Kamal preti Čakor!

By  | 

Kamal preti Čakor!

Epizoda emotivana 17.11.2017. na Kolorsu. Prevod: Maya. Hvala. 😀 Epizoda kreće sa Surađem, koji vidi Paki i pita je zabrinuto šta to krije. Paki se okrene i otrči kući. Surađ se seti reči čoveka i zamišljen je. On reši da popriča sa Imli i sazna u čemu je stvar.
Zatim, sledećega jutra, Čakor priča sa Imli preko telefona. Ona vidi neki prsten. Siledžija gleda. Čakor dolazi kući. Kasturi i Buvan je vide i pitaju šta to krije. Čakor se nasmeje i slaže ih ,,ništa, sve je okej”. Kasturi joj kaže da su joj oni roditelji i neka im kaže slobodno šta je to muči. Čakor gleda. Ona pita kako da objasni, pa im kaže da će reći u pravo vreme.
Kamal Narajan je veoma napet i seća se Čakor. Plaši se da će biti sada razotkriven i poražen zauvek. Imli dolazi i kaže mu da ga to ne bi mučilo sada da je Čakor umrla od onog otrova ili još pre. Siledžija ga zove i kaže da je Čakor našla neki trag. Kamal kaže Imli zabrinuto da je Čakor našla nešto. Imli reši da ode i sazna šta je to. Ona ode odatle napeto.
Malo kasnije, Imli dolazi u kuću i pita Kasturi da donese povrće i napravi Čakorino omiljeno jelo. Kasturi napravi slatkiše (“laddoos”) i kaže da su oni veoma zdravi za trudnice, kao što je sada Čakor. Kasturi pošalje Buvana da uzme neke stvari.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site