Kamal kidnapuje Čakor i planira da je ubije!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 922. epizoda – Kamal kidnapuje Čakor i planira da je ubije!

By  | 

Kamal kidnapuje Čakor i planira da je ubije!

Epizoda emotivana 23.11.2017. na Kolorsu. Prevod: Maya. Hvala. 😀 Epizoda startuje sa Čakor, koja preti Kamalu da će ga poslati u zatvor. Nasmeje se pobednički i kaže mu: ,,Neću danas da te strpam u zatvor i pokažem nož policiji, jer je danas srećan dan i ceremonija Surađevoj i mojoj bebi. Daću ti šansu da mirno i slobodno dišeš… ali samo večeras. Spavajte lepo noćas, gospodine Kamal Narajan Rađvanši! Možete postati deo našeg slavlja i jesti ukusnu hranu ili plesati i pevati zajedno sa nama… Imate samo još jedan dan slobode! Samo jedan dan. Sutra ujutru ćete čuti policijsku sirenu i tu je Vašoj slobodi i zlu kraj. Policija će vas odvesti tamo gde Vam je mesto od samog početka! Idite sada i slavite Vašu slobodu.”
On je u šoku. On ode odatle. Čakor kaže svima da budu srećni, jer će sutra biti još srećniji i slobodni. U pozadini je pesma “Udaan hai”…..
Čakor pita Kasturi da započne “rasam”/ritual. Imli dolazi dole i vidi Paki vezanu. Ona je pita ko ju je to zavezao. Paki je uplašena i napeta. Kamal Narajan dolazi tu i izjavi: ,,Ja sam, Imli.” Kamal se smeška: ,,Mogu da uradim šta god hoću. Ko će me sprečiti? Ova devojčica je korisna. Veoma je korisna za moju osvetu.”
On namerno udari Paki i smeje se ludački. Imli gleda to. Kamal govori: ,,Malom ribom se hvata velika. Koristeći ovu malu Paki… uhvatiću i poraziti Čakor.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site