Čakor saznaje da seljani prodaju svoje organe!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 947. epizoda – Čakor saznaje da seljani prodaju svoje organe!

By  | 

Čakor saznaje da seljani prodaju svoje organe!

Epizoda emotivana 27.12.2017. na Kolorsu. Prevod: Maya. Hvala. 😀 Epizoda kreće sa Čakor, koja dolazi u zatvor i donosi Surađu ručak. Surađ se iznenadi kada je vidi i besno izjavi: ,,Ne želim da jedem ništa od tebe. Odlazi odavde. Pusti me na miru. Pusti me više!”
Surađ je u zatvoru, jer je okrivljen da je otrovao seljane. On je prihvatio sve to, spreman da odbrani Imli i Ranviđeja.
Čakor ga uhvati za ruku i priseća na njihove zajedničke trenutke iz prošlosti. Ona krene: ,,Ti se ne sećaš toga, ali ja se svega dobro sećam. I uvek ću se toga sećati, Surađ… Ranije si me pitao za hranu. I znaj, neću otići odavde dok se ne setiš svega. Danas je taj dan, Surađ. Nikoga nema da nam smeta. Nateraću te da se setiš naše ljubavi… i mene, svoje Čakor.”
U pozadini je divna pesma “Mahiya”…. Oni stoje i gledaju se oči u oči. Surađ to prekine svojim oštrim rečima: ,,Odlazi odavde.”
Čakor odbija i ponavlja: ,,Rekoh ti da ne idem nikuda sada. I drugo, bolje ti je da pojedeš ove hrane. Veruj mi, u zatvoru je hrana užasna – lično iskustvo.”
Policajac mu donosi zatvorsku hranu i baci na pod: ,,Evo ti, jedi ovo. To ti je danas ručak.”
On se okrene i ode. Surađ gleda u groznu, prljavu hranu i gurne to u stranu. Neće da jede. Čakor se nasmeje i signalizira mu. Oni se gledaju. Surađ konačno uzima u ruke ono što mu je donela Čakor i počne da jede. Surađ pojede. Čakor ga pita kako je bilo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site