Surađu je određena kazna zbog Čakor!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 950. epizoda – Surađu je određena kazna zbog Čakor!

By  | 

Surađu je određena kazna zbog Čakor!
Prevod: Maya. Hvala.

Epizoda kreće sa Surađem, koji se seća Čakorinih reči. Imli spreči Ranviđeja da ubije Čakor i moli ga da ima strpljenja. On je ne sluša i hoda besno. Ona mu kaže da bi bilo bolje da prvo kazne Čakorine voljene osobe… i to pred njenim očima. On kaže onda: ,,Surađ…”
Surađ dolazi tu sa onom fotografijom i pita ih kako je Čakor povezana sa njim. Ranviđej pobesni kada ga vidi i snažno ga ošamari. Imli uzima fotografiju i grdi ga. Ranviđej skrene temu i pita ga šta je bilo sa onim kamionom. Imli pita Surađa ko je dao tu fotografiju. Surađ kaže da je to učinila Čakor – ubeđuje ga već neko vreme da su oni u braku. Imli slaže: ,,To nije istina. Zar joj veruješ? Ta Čakor te samo huška protiv nas, Surađ. Ti nisi ni u kakvoj vezi sa njom niti si ikada bio. Ok? Jasno?!”
On krene: ,,Ali onda ova fotografija…”
Malo je sumnjičav. Ona viče na njega da ide i grdi ga. On ode odatle. Ranviđej kaže da im je Surađ napravio veliki problem, a ona (Imli) ga je pustila da ode nekažnjeno. Ona mu kaže da ima samo strpljenja, kazniće ga pred svima. On je pita šta će da učini. Imli smišlja kaznu i smeška se zlobno.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!