Čakor i Imli se takmiče u puštanju zmajeva!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 960. epizoda – Čakor i Imli se takmiče u puštanju zmajeva!

By  | 

Čakor i Imli se takmiče u puštanju zmajeva!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Čakor, koja pita gde je Surađ i traži ga. Kišor joj kaže da je on otišao odatle, što pita to. Čakor kaže da nije bitno. Imli dolazi tu i kreće da drami. Pita seljane zar neće slaviti praznik ‘Lohri’ sa njom. Čakor viče na nju da je đavo, grdi je besno. Imli je provocira i podseća da je Surađ sada njen sluga. Grdi je. Imli ističe kako su seljani siromašni, te im poklanja slatkiše i zmajeve (igračke, naravno). Ona izazove Čakor da se takmiče u puštanju zmajeva. Pruži joj ruku i nasmeje se: ,,Ako ja izgubim, poslušaću vas. Daću vam sve.”
Deca viču da Čakor treba da se složi – sigurni su svi da će Čakor pobediti, jer je uvek dobra u tome. Seljani kliču Čakorine ime. Čakor želi da se rukuje sa Imli, ali onda zastaje i sumnjičavo je pita: ,,Đavo ništa ne čini bez razloga. Ako ja izgubim, šta ti želiš zauzvrat?”
Imli se nasmeje i izjavi: ,,Ako ja pobedim danas, uzećete ove poklone koje sam vam dala i pokazati novinarima. Hvalićete me i svi ćete glasati za mene da budem vaša ministarka ponovo. Dogovoreno?”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.