Čakor pravi Surađa ljubomornim!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 975. epizoda – Čakor pravi Surađa ljubomornim!

By  | 

Čakor pravi Surađa ljubomornim!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Surađem, koji se tušira. On se smeška i govori da je slobodan, Čakor ga neće smarati. Prihvatila je njegov izazov. Čakor se seća Surađa i njegovih reči. Ona ne odlazi do njega ipak i pita se kako će da izdrži bez Surađa… Čakor je u selu i trenira sve. Surađ prolazi tuda. Čakor ga vidi i nasmeje se. Ona priđe Paki i kaže joj kroz suze radosnice: ,,Vidi, Paki, Surađ me je izazvao, ali je sâm taj izazov izgubio. Došao je ocde da priča sa mnom. Malo priča, pa se svađa. Istina je da on ne može da živi bez mene.”
Surađ prilazi nekom čoveku i kaže mu da dođe u palatu, Ranviđej zove. On ode odatle. Čakor ga vidi da ide i šokirano kaže: ,,Surađ odlazi. Nije mi prišao… Kako je mogao samo tako da ode i iskulira me? Izgleda da mu ne nedostajem toliko… Može da živi lako bez mene… ili je ovo sve samo njegova maska?”
Ona pita Paki koji je to inspektor došao u selo. Paki joj kaže da se zove inspektor Kumar i pokaže joj ga. Čakor se nasmeje i seti kako je pravila Surađa ranije ljubomornim inspektorom Adžej, pa kaže Paki: ,,Hvala ti. Imam ideju. Primeniću jednu staru taktiku. Napraviću Surađa ljubomornim.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site