Oluja (La Tempestad) – 36. i 37. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 36. i 37. epizoda

By  | 

Oluja (La Tempestad) – 36. i 37. epizoda
36: Usred mise, Majuja počne glasno da optužuje Marinu da je Damjanova ljubavnica i krivac za Estersitinu smrt. Ernan joj kaže da ona neosnovano optužuje Marinu o Božjoj kući i da mu je dosta njene sumanute vike. Majuja opptužuje Marinu da je besramna što još uvek spava s Damjanom, a Ernan joj odvrati da Marina nema nikakve veze sa Damjanom jer je njegova (Ernanova) verenica i da će se uskoro udati za njega. U tom trenutku dolazi Damjan koji ga pita odakle mu ideja da će oženiti Marinu. Ernan mu kaže da je to rekao da bi ppromenio temu razgovora. Damjan ga upozorava da se kloni Marine jer je ona samo njegova.
37: Marina i Damjan se prepuste strastima, ali ona još uvek nije spremna da vodi ljubav. Damjan joj sa razumevanjem kaže da nema žurbe jer će ionako ceo život provesti zajedno.
Beatriz govori Rebeki da je pristala da veruje Damjanu, iako i dalje misli da je Ernan bolji izbor za Marinu. Rebeka odvrati da je već načinila prvi korak time što je dozvolila Damjanu i Marini da otpočnu vezu, i da će njih dvoje jednostavno raskinuti ako stvari ne budu funkcionisale.
Valdivija i Nereo prokomentarišu da se Lazaro pokazao efikasnim i da će mu ponuditi drugi posao. Valdivija kaže da je to opasan posao, a Nereo odgovara da će mu biti gore ako ga ne odradi.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno