Oluja (La Tempestad) – 17. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 17. epizoda

By  | 

Oluja (La Tempestad) – 17. epizoda
Marina govori Damiánu da joj ni na kraj pameti nije bilo da će se zaljubiti. Damián je poljubi, i ona ubrzo zaspi u njegovom naručju. Pojavi se Esthercita koja ga besna traži i zahteva od njega da pusti Marinu, ali on to odbija rekavši joj da se Marina onesvestila. Besna Esthercita odvrati da nije glupa, zna da se Marina zagledala u njega i da samo želi da privuče njegovu pažnju. Damián joj kaže da će odvesti Marinu kući i zatim se vratiti da porazgovaraju. Esthercita bezuspešno pokuša da ga spreči da ode sa Marinom.
Mercedes priča sa Beatriz i ostane zatečena kada je ova upita kako je zapravo došla do fabrike koju je prvobitno osnovao njen pokojni muž.
Damián pokušava da otrezni Marinu kako bi bila u stanju da se pojavi pred Mercedes. Nakon što se vrati sa čašom vode za nju, Damián primeti da je Marina otišla.
Mercedes se raspita kod Marine kakva je trenutna situacija i obavesti je da moraju da ispune izuzetno komplikovan dogovor kako bi fabrika u konačnici opstala.
Kucnuo je čas, došao je dan venčanja Damiána i Esthercite. Dok Marina daje sve od sebe da već sada počnu sa ispunjenjem dogovora za fabriku, pojavi se Damián koji je spreman da pođe sa njima i pomogne im, nakon venčanja. Marina se na kraju složi s tim i obeća da će ga sačekati.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno