Oluja (La Tempestad) – 17. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 17. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 17. epizoda
Marina govori Damjanu da joj ni na kraj pameti nije bilo da će se zaljubiti. Damjan je poljubi, i ona ubrzo zaspi u njegovom naručju. Pojavi se Estersita koja ga besna traži i zahteva od njega da pusti Marinu, ali on to odbija rekavši joj da se Marina onesvestila. Besna Estersita odvrati da nije glupa, zna da se Marina zagledala u njega i da samo želi da privuče njegovu pažnju. Damjan joj kaže da će odvesti Marinu kući i zatim se vratiti da porazgovaraju. Estersita bezuspešno pokuša da ga spreči da ode sa Marinom.
Mersedes priča sa Beatris i ostane zatečena kada je ova upita kako je zapravo došla do fabrike koju je prvobitno osnovao njen pokojni muž.
Damjan pokušava da otrezni Marinu kako bi bila u stanju da se pojavi pred Mersedes. Nakon što se vrati sa čašom vode za nju, Damjan primeti da je Marina otišla.
Mersedes se raspita kod Marine kakva je trenutna situacija i obavesti je da moraju da ispune izuzetno komplikovan dogovor kako bi fabrika u konačnici opstala.
Kucnuo je čas, došao je dan venčanja Damjana i Estersite. Dok Marina daje sve od sebe da već sada počnu sa ispunjenjem dogovora za fabriku, pojavi se Damjan koji je spreman da pođe sa njima i pomogne im, nakon venčanja. Marina se na kraju složi s tim i obeća da će ga sačekati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site