Oluja (La Tempestad) – 15. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 15. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 15. epizoda
Fulhensio je pobesneo jer se Damjan nije pojavio u crkvi na probi venčanja, zbog čega govori svešteniku, Delfini i Estersiti da venčanja neće biti.
Marina odbija da prihvati Damjanov otkaz, podseća ga da ne može dati ostavku jer je potpisao ugovor i dobro zna koje ga posledice čekaju. Damjan kaže da ga ni najmanje nije briga za to, da ga najviše boli njena ravnodušnost i činjenica da mora glumiti da joj je samo zaposlenik. Marina odgovori da ne mora da glumi jer je on upravo to. Damjan se složi s njom, ali isto tako zna da oseća nešto prema njoj i da je teško suzbiti želju da je zagrli ili poljubi čim je vidi.
Marina upozori Ernana da je nikada više neće videti ukoliko je tako iznenada bude opet poljubio. Ernan se nudi da joj pomogne oko novonastale situacije sa Damjanom.
Mersedes govori Marini preko telefona da će sama morati da izađe na kraj sa problemom i da je zato potpisala ugovor.
Damjan ubedi momke da i nakon njegovog odlaska nastave da rade na brodu za fabriku.
Marina saopšti Damjanu da je novi kapetan broda La Tempestad Ernan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *