Opasna ljubav 19 epizoda

Opasna ljubav / Mlečni put / Samanyolu

Opasna ljubav 19 epizoda

By  | 

pageOpasna ljubav 19 epizoda

Zulal vidi Melek izmedju nastavnih časaova i kaže joj da razgovara sa roditeljima i da ih ubedi da ne idu.Melek kaže da je tako najbolje za sve, ali da će da prestane da voli Nedžata.Ona odlazi sa društvom i ostavlja Zulal samu.

Beliks je ljubomorna što Nedžat održava sastanak i razmišlja da on preduzima kontrolu nad fabrikom.Ali govori Beliks ko je Omer i o njegovoj prošlosti sa Evset.

Melek na farmi priznaje Nedžatu da ga voli i stavlja svoje usne na njegove.Zulal to vidi i jako je ljubomorna.Nedžat je odguruje od sebe.Melek mu se izvinjava i govori da nije mogla da sakrije svoja osećanja.Ona je uplakana i emotivna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Evset saznaje da je Omer bolestan, ali ona i Feride sumnjaju da je to sve gluma samo da bi se zbližili.Feride traži od Evset da se zakune da ništa neće reći Omeru iako bude osećala žaljenje.Evset je uverava da neće jer je za nju Omer odavno umro.

Namik priznaje Zulal da je bio ženskaroš, ali da se želi skrasiti sa jednom ženom i da je to ona.On joj priznaje da je voli i pokuša je poljubiti, baš tada Nedžat izadje i udara Namika govoreći mu da se drži podalje od Zulal. Nedžat moli Namika da ode i da ga ne tera da ispriča o njemu sve što zna.Zulal pokuša da smiri Nedžata.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *