Oproštajno pismo - 22. epizoda!

Turske Serije

Oproštajno pismo – 22. epizoda!

By  | 

Zija saopšti ukućanima da je Beste njegova kćerka što izazove oštre reakcije svih. Beste je tužna a ostali se pitaju zašto je tek sada Alanur to otkrila. Alanur dolazi i odvede Asli i Beste kući da pričaju, ali se onesvijesti i završi u bolnici.

Mine pronalazi kovertu koju je Seher dala Alanur, a u kojoj su papiri za razvod. Napadnu Ziju svi. Mehmet i Zija idu u posjeti Alanur koja ima tumor na mozgu, ali slaže sve. Mora na hitnu operaciju i odluči da ode u inostranstvo, ali da niko ne sazna za to pa slaže da ide na put da odmori glavu.

Mehmet vidi ljubav oca prema Alanur i pomiri se sa njim, a prihvati i Beste. Beste j Mahmut se pomire, a na Alanurino insistiranje i vjere i organizuju vjenčanje. Mine i Seldžuk to posmatraju nevoljno. Hatidže zapali Alanurinu galeriju. Mehmet j Asli su srećni i podrška jedno drugom.

Mahmut i Beste se vjenčaju, Zija saznaje da Alanurinu bolest i odluči poći sa njom. Otkrije sve Mehmetu i povjeru mu porodicu. A Mehmet nalazi Mine u pidžami svoje majke, bez svijesti kako leži na krevetu. Ponese je u bolnicu. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *