Oproštajno pismo - 9. epizoda!

Turske Serije

Oproštajno pismo – 9. epizoda!

By  | 

Zija oslovi Seher sa Alanur pred svima. To unosi nemir u porodicu i njihov odnos. Alanur pita Hatidže zašto joj želi pomoći. Ona veli da je i ona oštećena, želi da neko odgovara za njenu bol. Asli tješi Mehmeta da se Ziji omaklo da kaže ime njene majke. On joj govori da nešto krije, ni slučajno ne treba da ga laže. Sa druge strane, Seher govori Ziji da jezik govori ono što misli.

 

Mehmet i Asli se svađaju, on govori da ne želi više tajni među njima. Alanur se pita da li je Asli trudna. Seher nalazi rezultat testa i shvata da je Asli trudna. Alanur se suoči sa kćerkom i pita je da li Mehmet zna.

 

Ona negira. Alanur joj naredi da abortira, neće nikome reći. Zagrle se. Seher ispriča Mehmetu za trudnoću i da sigurno želi abortirati, zato on i ne zna za to. Mehmet je bijesan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site