Oprosti mi 12 i 13 epizoda - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi 12 i 13 epizoda

By  | 

Oprosti mi 12 i 13 epizoda
12 Epizoda
Kader se pokušava opravdati pred Bahar govoreći da je samo htela isprobati haljinu i vratiti je. Moli Bahar da joj oprosti, ali je ona apsolutno razočarana njenim ponašanjem i ne želi razgovarati. Ejlul je dogovorila sa Alperom da joj šalje svoje skice u zamenu za novac, a da ona iste pred Kozanima predstavlja kao svoje. Ujedno, s Tunćem smišlja kako da smesti Feridi i Selimu. Bahar javlja majci da je dobila otkaz, ali ne otkriva pravi razlog za to, a Kemal joj obećava pomoći da nađe bolji posao. Jildiz i Ferman ne mogu dobiti dete, pa dogovaraju o ponovnom odlazku doktoru. Kemal saznaje da je Handan rekla Osmanu da on vozi minibus u naselju, te izbija svađa između njih dvoje. Selim ubedjuje Feride da pođe s njim u posetu navodno povređenom prijatelju Mesutu, a ona pristaje ne sluteći da je sve nameštaljka.

13 Epizoda
Bahar želi pronaći novi posao, a njena majka se boji da će zbog toga zanemariti učenje. Kemal savetuje Feride da više pažnje posveti Džunejtu. Ferman je ubeđen da on i Yildiz ne mogu dobiti dete jer je ona stalno pod stresom. Handan moli Kemala za opro[taj, ali on je neumoljiv, i govori joj da možda neće ni biti njihovog venčanja. Handan je zaprepašćena. Kemal dolazi kod Bahar i javlja joj odličnu vest. Dogovorio joj je posao lektora u jednoj izdavačkoj kući. Džunejt je pripremio pozivnice za venčanje. Handan se poverava Kemalovoj majci, a Zuhre joj obećava da će učiniti sve da sredi situaciju. Osman želi da Tunću proveri Selima, jer ga stalno viđa s Feridom. Eylul i Džunejt se zbližavaju, i počinju se poveravati jedno drugome. Yildiz je i pored terapija veoma neraspoložena, i svi su zabrinuti za nju. Osman govori Zuhri da je odlučio udati Feride za Selima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *