Reem priznaje Halidu da ga voli !

Libanonske serije

Optužena 17 epizoda, Reem priznaje Halidu da ga voli !

By  | 

Reem priznaje Halidu da ga voli !

Halid govori Reem da otac želi da on krene sa njim, zbog posla, jer otvaraju nov autosalon, ali da on želi da ostane kako bi razgovarao sa njom.Reem kaže da moraju da razgovaraju.Reem mu kaže da ne želi da se on svadja sa ocem zbog nje.

Halid se nalazi sa ocem i govori mu da ne može danas da ide, iako mu otac govori da će zakasniti na let.Otac mu objašnjava da ne treba da ih bude briga za Reem, jer jedino što ih je povezivalo sa tom ženom je Kamel, ali njega više nema. Ešref govori sinu da ako Reem želi da zna nešto o Kamelu on će joj reći, jer mu Kamel nije bio samo prijatelj, već mu je bio poput brata.On ulazi u Reeminu kuću i pita je kako je i govori joj da ako je bilo šta zanima u vezi Kamela da nazove njega i da će joj on nakon što se vrati sve reći.

Halid dolazi kod Reem nakon njenog poziva.On joj donosi buket cveća.Kaže joj da je sve ovo izmedju njih pogrešno i obećava joj da ga više neće nikad videti.Halid odlazi.Reem mu plakajući govori da ga ona voli i da ne želi da on ode.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site