Optužena -Halid priznaje Reem da je voli i zagrle se

Libanonske serije

Optužena – 18. i 19. epizoda – Halid priznaje Reem da je voli i zagrle se!

By  | 

Optužena -Halid priznaje Reem da je voli i zagrle se
18: Nakon što Reem prizna Halidu da ga voli, on je grli i priznaje da i on nju voli. Reem vidi da ih kućna pomoćnica posmatra. Samer, Halidova djevojka, dolazi u posjetu Halidovim roditeljima i pita za njega. Ešref veli kako ima mnogo posla. Suha se sastaje sa Zijadom koji je dovozi kući i ostaje sa njom. Ona ga smatra dobrim i u njemu vidi utjehu i podršku. Halid i Reem uživaju u vremenu nakon što su skupili hrabost i priznali osjećanja jedno drugome. Halid kada se probudi ujutru vidi veliki broj propuštenih poziva od oca, nazove ga, otac ga informiše da su majka i on razgovarali i zahtjevaju da odmah kući dođe. Halid veli da će doći sutra veče, otac pita za razlog.

Ovaj veli da će prvo da vidi Samer pa dolazi kući. Halid priznaje Samer kako voli Reem i želi da se rastanu jer nema smisla da održavaju tu lažnu vezu. Reem dolazi kod Suhe i zatiče Zijada tamo i sve pogrešno shvati. Halid se vraća kući.
19: Ešref želi razgovarati sa Reem. Govori da mu je Kamel bio poput brata, i kada je saznao da će se oženiti njome, iako je proglašena nevinom, nije mu bilo svejedno. Priča joj da je Kamal imao vjerenicu koja je poginula u avionskoj nesreći. Izrazi negodovanje što su ona i Halid povezani, ali mu ona veli da joj je Halid drag. Ešref veli da je ispočetka mislio da joj Halid pomaže zbog Kamala, ali sada je shvatio da je njihova veza sve jača, a njemu se to ne sviđa. Reem pita da li je ucijenjuje, on joj poruči da to shvati kako hoće, neka mu javi ako joj šta zatreba. Halid pita majku gdje je otac. Priznaje joj da voli Reem kao i ona njega, zna da je situacija komplikovana. Ešref dolazi i prepiru se oko Reem. Ešref mu prebaci da je on razlog nesloge u kući. Galed odlazi kod Lyan u sobu i informiše da će zvati ujutru Reem da zajedno doručkuju. Ešref veli da se Halid promijenio, Halid odbrusi da se nije promijenio samo će sam da bira svoju budućnost. Reem dolazi svojoj kući, a tako je čekaju Ibrahim, Najibe, Welid i sestre, impresionirani su vidjevši je. Očekivali su da će se neko drugi pojaviti kao vlasnik radnog mjesta o kome je Najibe govorila Welidu i Ibrahimu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *