May je mrtva, Reem je u pritvoru!

Libanonske serije

Optužena 3 epizoda,May je mrtva, Reem je u pritvoru!

By  | 

gjvtgMay je mrtva, Reem je u pritvoru!

May je nakon skoka sa balkona mrtva.Reem je u pritvoru jer je optužena za prostituciju i krijumčarenje droge.Suha moli Hind da joj vrati pasoš.Hind joj kaže da su ona i njene drugarice malerozne. Reem se priseća dana dok je radila u fabrici i šta su im obećavali tamo u vezi posla u Egiptu.

Policajac poziva Reem na razgovor.Pokazuje joj sliku May i pita je da li poznaje tu devojku.Nakon što Reem kaže da je poznaje i da su drugarice, policajac je pita kako da kontaktiraju njenu porodicu u Libanu.Reem kaže da je May nedužna, da je i ona prevarena.Policajac uzima broj Mayine porodice i kaže Reem da žele da pozovu njenu porodicu kako bi preuzeli Mayino telo.

Walid dolazi do Reemine majke i brata i kaže kako je čuo da su Reem i devojke optužene za narkomaniju i prostituciju i da ne želi više čuti ni za nju ni njih.On ne veruje da je Reem nedužna i prevarena.Najibe je šokirana kada čuje za sudbinu devojaka i pita se šta je uradila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hind govori Suhi da je ona nedužna, kaže joj da ode u policijsku stanicu i da uzme svoj pasoš, a zatim da se vrati kod nje kako bi je ona naučila kako da postane poput nje ( Hind ).Hind joj govori da je sve u novcu i da koliko imaš novca toliko i vrediš.Suha kaže da samo želi da dokaže da je nedužna.

Reem u policijskoj stanici traži telefon kako bi se javila majci.Uplakanoj Reem prilazi stariji čovek.Predstavlja joj se kao advokat Kamel i kaže joj da mu ispriča svoju priču i da je on neće ostaviti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *